PES 2020 oyun deneyimim

PC sürümü için konuşuyorum ve PS4 içinde farklı olduğunu düşünmüyorum. İyi ve kötü yanlarını ayırt etmeden yazacağım.

Görüntü kalitesi güzel, oyuncu yüzleri daha iyi olmuş. Analig'de ara sahneler koymuşlar. Önemli gol pozisyonlarında saha kenarından hoca tebrik yapıyor ama taktik verme yok. Çevrimiçi oyuncu PS'ye göre 10 kat daha az olduğundan zor oyuncu buluyor ya da hiç bulmuyor bulsa bile çamur gibi oyun oluyor. Finlandiya'dan oyuncu buluyor o kadar yani. Güçlü bağlantı ara dediğinde çok zor buluyor.
Oynanış bakımından çok kötü buldum çünkü ben bütün pes serilerini oynadım ve diğerleriyle alakası yok. Oyuncu farkındalığı diye bir şey yok yani pas atıyorsun yanında geçiyor almıyor. Defans yaparken pas arası koşuyorsun top iki bacağın arasından ya da CM önünden ya da arkandan geçiyor hiç tepkime yok illa topun gözüne gözüne gideceksin. Bazen bütün kalabalığın arasından top koyup gidiyor. Bil'e karşı süper star zorluk daha zor olmuş. Hızlı pası seven tıka tarzı oyun seven için iyi değil. Çalım atmayı sevenler içinde iyi değil. Geçen seneye göre bazı hareketler değişmiş. İkili mücadelede faul olma olasılığı çok fazla. X tuşuna iki kere bastığınızda ayak uzatmıyor direkt alıp asılıyor ve sarı kart farkında olmadan yapıyorsunuz. Bazen de oyuncuyu dribbling ile geçerken arkadan kolunuzdan tutuyor topu alıyor faul olmuyor. Uzun lafın kısası ben sevmedim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eklemek isteyen yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı