Oyun PES 2020 Steam key 129 TL

Hocam benim anlamadığım hesabına neden etkinleştirmediniz :D
Hocam belki satarım diye düşünmüştüm. Bu aralar da Pes 16 falan oynuyordum, aklıma bu key geldi. Bir baktım key ortada yok.

Gelişme yoK hâlâ.

Şaka maka oyun keyi uçtu gitti, siparişlerin silinme zamanı olduğunu bilseydim direkt etkinleştirirdim. Bilgisayardaki metin belgelerine falan da baktım da sitede durur diye hiçbir yere kaydetmemişim. Aslında bana belirtmeleri gerekti ama neyse. Yardımcı da olmadılar. Bu da bana ders oldu, Voidu' dan aldığım birkaç oyunu etkinleştirmemiştim uzun süredir. Onların da kaybolma ihtimalini düşünerek etkinleştireyim. Aslında bazı oyun keylerini satmak için alıyorum, sonra da satmaya uğraşmıyorum.

@Kaan Öner hocam Internet Archive sitesinden bile girmeyi denedim ama o sitede hesaba giriş yapılamıyor sanırım, oradan da keye ulaşamadım. Çok kafaya taktım ya bunu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben oyunu kütüphanemden kaldırdım bir sebepten ötürü ve zamanında Lite olarak indirip crackle oynamıştım yıllarca. Şimdi ise tekrar yüklemek için silmek yerine kütüphaneden kaldırdım bir hata edip. Ve şu an yana yana oyunu nasıl indirip oynayabileceğimin yollarını arıyorum tavsiyesi olan var mı? Torrent'le dosyaları indirdim ama önünde sonunda Steam'de kayıtlı olmadığı için oyun açılmıyor :(

Arkadaşlar merhaba, ben oyunu kütüphanemden kaldırdım bir sebepten ötürü ve zamanında Lite olarak indirip crackle oynamıştım yıllarca. Şimdi ise tekrar yüklemek için silmek yerine kütüphaneden kaldırdım bir hata edip. Ve şu an yana yana oyunu nasıl indirip oynayabileceğimin yollarını arıyorum tavsiyesi olan var mı? Torrent'le dosyaları indirdim ama önünde sonunda Steam'de kayıtlı olmadığı için oyun açılmıyor :(

Steam'den oyun kaldırsan bile tam olarak kaldıramazsın orada durmaya devam eder.

Steam destek sayfasına girin, orada arama kısmına oyunun ismini yazın, ardından "kütüphanemde yok" seçeneğini seçip oradan da "önceden hesabımdan kaldırılan oyunu geri getir" seçeneğini seçin. (alıntıdır)

Böyle bir çözüm yöntemiyle de halledebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı