PES 2021 özeti

Makaleler
4
Öncelikle bu konunun iç dökme konusu olduğunu belirtmek istiyorum ve "senin hatan var moruk sen kötüsün" gibi yazmayın çünkü oyun gerçekten böyle:
Evet dostlar, normal şartlarda FIFA'cı olduğumu fakat FIFA'nın fiyatını malum olduğundan PES 2020 ve PES 2021 aldım.
Oyunun başı için her şey gayet güzel, kadromu geliştiriyorum, maçlarda karşıyı eziyorum, "vay anasını nasıl grafik" falan diye takılıyorum fakat öyle bir saçmalık oluyor ki karşıma ilah kadrolu bir adam geliyor ve doğal olarak benim içimden geçiyor ve bu maçtan sonra bu oyunu linçlemek için sosyale giriyorum.

İlk olarak bu oyun ağır P2W ögeleri içeriyor, evet yalan değil para ödemeden de kazanabilirsin, taktik yaparak ta fakat bunlar belirli bir yere kadar geçerli çünkü istesenizde istemesenizde karşınızda ilah kadrolu herifler geliyor ve sizde başarılardan elde ettiğiniz myClub paralarına mahkum oluyorsunuz.(Bu arada oyuna tamamen P2W demiyorum zaten o seviyelere gelirseniz para harcamak zorundasınız dostlar)

2. pes gerçekçi olmayı isterken oyunu gerçekten mala bağlamış, ama gerçekten. Öncelikle oyunda adama kaymanız yasak, bildiğiniz yasak. Abi adama 1-2 kere kayıyorsun tamam tertemiz ama 3.kaymanda artık geçmiş olsun, o adam sarı kartı paşa paşa yiyecek ve işin daha saçma tarafı adama markaj yapıyordum ve o sırada benim adam topu çaldı ve kendisini 6.vitese takıp hemen karşıya yardırıyorken şakkkkk, karşıdan adam geldi kaydı ve bizim adam resmen öldü ama hakem beyden düdük bile yok.

3. oyuncuların patlayıcı etkileri gerçekten biraz saçma, evet her oyuncunun patlayıcı etkisi aynı değil ama Aubameyang'a ara pas attığın zaman adamı durduramazsın.

4. karlı hava=yağmurlu hava. Kusura bakmayın ama cidden böyle dostlar yani insan karlı hava deyince aklına 2013-2014 Galatasaray juventus maçı geliyor.
Bu konuda cidden biraz hem sinirliydim hem de iç dökmek istedim fakat gerçekten değinmeyi istediğim ama büyük ihtimal benimle alakalı olduğunu düşündüğüm kontrolcü sıkıntısı da cabası sorun ne? Hemen onu söyleyeyim: Normalde kontrolleri FIFA olarak kullanıyordum ama maçın ortasında bir anda pes kontrollerine geçti ve o malum kare-yuvarlak sorununu yaşadım.(Diğer maçlarda olmadı sadece o maç oldu ilginç bir olay)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı