Onu bulamadım da hocam linkler misiniz beni?17 GB olan versiyonu yama dahil olanı büyük ihtimalle. Ben 1.7 GB olanı indirip smokepatch üstüne kurdum, sorun olmadı.
Edit: buldum .
Onu bulamadım da hocam linkler misiniz beni?17 GB olan versiyonu yama dahil olanı büyük ihtimalle. Ben 1.7 GB olanı indirip smokepatch üstüne kurdum, sorun olmadı.
Onu bulamadım da hocam linkler misiniz beni?
pesfifaglobal.com
700 KB/sn ile iniyor şu an. Opera ile alakalı sanırsam.Smokepatch ile üst üste çalıştı arkadaşlar. Sadece 1.7 GB'lık spiker yaması yeterli olur. İndirip çalıştırın. Çok iyi.
@Rezerve6 hocam FB - GS maçı açtım epey bir isim eksik gibi. Sende de öyle mi?
PFT patch güncel transferler varsa güzel olur . Seslendirmede derbi öncesi konuşma yapıyor ama maç başlayalı 10 dk oldu 1 gol attım biraz senkronize sıkıntısı var . Ama çok güzel bir proje tam destek.Smokepatch ile üst üste çalıştı arkadaşlar. Sadece 1.7 GB'lık spiker yaması yeterli olur. İndirip çalıştırın. Çok iyi.
@Rezerve6 hocam FB - GS maçı açtım epey bir isim eksik gibi. Sende de öyle mi?
Smokepatch yerine orijinal oyun kadrosuyla girince FB isimlerini saymaya başladı.PFT patch lazım oldu artık.
![]()
PFT patch güncel transferler varsa güzel olur . Seslendirmede derbi öncesi konuşma yapıyor ama maç başlayalı 10 dk oldu 1 gol attım biraz senkronize sıkıntısı var . Ama çok güzel bir proje tam destek.
GS BJK derbisi yaptım bana da çok konuşuyor gibi geldiBiraz az konuşuyor şu an bence. PFT Patch yükleyeceğim bu gece.
PFT var mı?GS BJK derbisi yaptım bana da çok konuşuyor gibi geldi![]()
Yok hocam sadece Smoke ile 1.7GB spiker yaması var.PFT var mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.