PES 21 nereden alınabilir?

YaserKaya

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Steam üzerinden PES 21 almak istiyorum ama yok. Farklı bir yerden alma şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs vs. gibi bir sorun olmaz Steam anahtarı veriyor oyunu Steam'den indiriyorsun. DurmaPlay güvenilirdir 6-7 kere key aldım bir kere sorun çıktı onda da 5 dakika içinde çözdüler.

Hocam ben satın alacağım da Steam da görünmüyor? Oyun kaldırılmış mı yoksa ben mi göremiyorum?

Hocam nasıl alacağım alma yerini bulamadım satın alma butonu vesaire koymamıslar sanırım.

Bu şekilde yapıncamı kütüphanede görünecek? Bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben satın alacağım da Steam da görünmüyor? Oyun kaldırılmış mı yoksa ben mi göremiyorum?

Net bir bilgim yok hocam. Müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirsiniz.

Hocam öncelikle oyun Steam'den kaldırıldı

Dediginiz şekilde yapacağım fakat oyun eski oldugu icin artık key de satmıyolar.

Hocam satın alacak yer bulabildiniz mi veya bir şekilde oynayabildiniz mi?
Ben de arıyordum hocam son pes oyunu diye, hiçbir sitede yoktu steamden satışı kaldırıldığı için. Sağlam Oyuna yeni geldi oradan alıp oynayabilirsiniz güvenilirdir ben ordan sağlampass olarak aldım tüm oyunlar var pes 2021 dahil. istersen tek pes 21 süresiz olarak da satışı var.

Hocam pes oyunlarının eski sürümleri Steam'de yok, aynı şey FC içinde geçerli şu anda FC 23e Steam'de ulaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı