![]()
FC 24 Satın Al | En Gerçekçi Futbol Simülasyonu
EA SPORTS FC 24, yenilenen animasyonlar, gelişmiş fizik motoru ve HyperMotionV teknolojisiyle en gerçekçi futbol deneyimini sunuyor. Ultimate Team, Kariyer Modu ve VOLTA ile oyununuzu kişiselleştirin. Şimdi satın alın, dijital kod olarak anında teslim!www.durmaplay.com
Virüs vs. gibi bir sorun olmaz Steam anahtarı veriyor oyunu Steam'den indiriyorsun. DurmaPlay güvenilirdir 6-7 kere key aldım bir kere sorun çıktı onda da 5 dakika içinde çözdüler.
Hocam nasıl alacağım alma yerini bulamadım satın alma butonu vesaire koymamıslar sanırım.
Net bir bilgim yok hocam. Müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirsiniz.Hocam ben satın alacağım da Steam da görünmüyor? Oyun kaldırılmış mı yoksa ben mi göremiyorum?
![]()
Steam Üzerinde Bir Ürün Etkinleştirme
Steam Üzerinde Bir Ürün Etkinleştirme. Steam oyun aktivasyonu nasıl yapılır?www.durmaplay.com
Bu şekilde yapıncamı kütüphanede görünecek? Bilemedim.
Hocam ben satın alacağım da Steam da görünmüyor? Oyun kaldırılmış mı yoksa ben mi göremiyorum?
![]()
Steam Üzerinde Bir Ürün Etkinleştirme. Steam oyun aktivasyonu nasıl yapılır?www.durmaplay.com
Hocam öncelikle oyun Steam'den kaldırıldı.
Dediginiz şekilde yapacağım fakat oyun eski oldugu icin artık key de satmıyolar.
Ben de arıyordum hocam son pes oyunu diye, hiçbir sitede yoktu steamden satışı kaldırıldığı için. Sağlam Oyuna yeni geldi oradan alıp oynayabilirsiniz güvenilirdir ben ordan sağlampass olarak aldım tüm oyunlar var pes 2021 dahil. istersen tek pes 21 süresiz olarak da satışı var.Hocam satın alacak yer bulabildiniz mi veya bir şekilde oynayabildiniz mi?
Hocam ben satın alacağım da Steam da görünmüyor? Oyun kaldırılmış mı yoksa ben mi göremiyorum?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.