Petrolde pompacı olarak çalışmak

Cihangir ceyhan

Hectopat
Yarın Bp'de pompacı olarak işe başlayacağım. 3 vardiya şeklinde yapabilir miyim diye bir endişe var içimde. 5-6 ay çalışacağım, sürekli değil. Sizce bu iş yapılır mı? Sigortamı falan başlattılar bugünden. Tecrübem yok, öğreneceğim fakat sizce nasıl bir iş? Askere gideceğim yakında. Çoğu yer almıyor, burası aldı, başlayayım dedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim?
Maaş 24.000

Yarın Bp'de pompacı olarak işe başlayacağım. 3 vardiya şeklinde yapabilir miyim diye bir endişe var içimde. 5-6 ay çalışacağım, sürekli değil. Sizce bu iş yapılır mı? Sigortamı falan başlattılar bugünden. Tecrübem yok, öğreneceğim fakat sizce nasıl bir iş? Askere gideceğim yakında. Çoğu yer almıyor, burası aldı, başlayayım dedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim?
Maaş 24.000
LPG de çalışacaksan ve yoğun bir petrolse aşırı zor sıcakla birlikte sürekli eğil kalk pompayı kilitle insan işi değil tek olumlu yanı pompaları karıştırmayacak oluşun benzin ve dizeldeysen çok sıkıntı yaşamazsın genel olarak dikkatli olman lazım aldığına verdiğine ve fişlere sahip çıkman lazım.

Maaş 24.000
Petrol işi zordur. Ayrıca 24.000 lira az. Bizim arkadaş Antalya'da çalışıyor, 35.000 lira maaş alıyor. Yol, yemek şirketten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı