Peugeot 301 alınır mı?

1.6 92'likleri en sağlam motorlarıdır. bluehdi olanlarında adblue sorunu var. 1.5 bluehdi alırsan yüksek kilometlererde triger sorunu var. alt takımı narindir. amortisörleri kolay yıpranır. iç aksam sert ama dayanıklıdır. koltukları şehir içi rahat ama uzun yol denemediğim için bilemeyeceğim. allure ile active arasında sadece orta ekran ve kol dayama farkı var diye biliyorum. bu 2 si için değmez diye düşünürsen daha uyguna active alabilirsin. alırken dikkat et filo ve şirket şantiye arabası olabiliyor. onun dışında sorunsuz ve sağlam bir arabadır.

301'i tarif edecek olursak yeni model Linea gibi bir sıfat uygun olur. Az yakacak yürütme maliyetleri az olacak. Clio daha vasıflı bir tercih olur. Bu arada Rover 216 hakkında ufak bir yorumunuzu alabilir miyim? Merak ettiğim bir otomobil.
Rover 216 gayet iyi bir araç fakat Ankara ve İstanbul gibi büyük illerde oturmuyorsanız kozmetik parça konusu işkence gibi oluyor. Yalıtım konusunda da çok iyi değil ama bende rover motorlu versiyonu var 2 senedir kullanıyorum. 264.000km de aldım şu anda 280.000km gayet memnunum. Fiyatlarına göre çok iyi şu anda güncel 216 si için konuşursak en kralı 250.000TL

1.6 92'likleri en sağlam motorlarıdır. bluehdi olanlarında adblue sorunu var. 1.5 bluehdi alırsan yüksek kilometlererde triger sorunu var. alt takımı narindir. amortisörleri kolay yıpranır. iç aksam sert ama dayanıklıdır. koltukları şehir içi rahat ama uzun yol denemediğim için bilemeyeceğim. allure ile active arasında sadece orta ekran ve kol dayama farkı var diye biliyorum. bu 2 si için değmez diye düşünürsen daha uyguna active alabilirsin. alırken dikkat et filo ve şirket şantiye arabası olabiliyor. onun dışında sorunsuz ve sağlam bir arabadır.
Sağ olun, aracımı sattıktan sonra 450-550 bin arası arayışa çıkacağız bakalım.

Peugeot motor onlar. Gayet iyidir ama KM bakımından biraz yüksek olur.

1.4 olanları biraz yürümüyor ama
Arkadaşım yeni 2006 model aldı 1.4tdci dediğiniz gibi çok seri değil ama fiestalarda sağlam ve yolda ses alma olayı falan çok az oluyor.

bu arada alırken c-elysee de denk gelirse temiz alabilirsiniz. herşeyi birebir aynı olup sadece markaları farklı.
Benim mantığım şu anda modelli olsun klimalı olsun ve düşük km olsun kafasında. 99 modelden indiğim için her türlü bana iyi geleceğini düşünüyorum. Hem torku yüksek hem beygiri ideal bir araç. Gerekirse yalıtım kapı içlerine falan sonradan uygulanabilir. 1-2 sene kullanıp satabilirim.

Hocam 1.6 ve 1.4tdci Ford Fusion'lar da var. Fiesta ile temelde aynı otomobil diye biliyorum. Yerden hafif yüksektir. Bagaj hacmi de Fiesta'ya göre daha iyidir. Güzel bir örneği denk gelirse bu otomobili de düşünebilirsiniz.

Hocam 1.6 ve 1.4tdci Ford Fusion'lar da var. Fiesta ile temelde aynı otomobil diye biliyorum. Yerden hafif yüksektir. Bagaj hacmi de Fiesta'ya göre daha iyidir. Güzel bir örneği denk gelirse bu otomobili de düşünebilirsiniz.
Daha çok denk gelirse Sedan düşünüyorum. Hatchback son çare. 1.6 tdi polo denk gelirse bambaşka olur zaten.

Fluence iyi birde bravo 1.6 multijet kafama takiliyor, satisi usta durumu nedir? ankara da yasiyorum
Bravo, AR Giulietta ve Lancia Delta ile aynı platformdadır. Parçası bulunur lakin arabada ESP bulunmuyor. Yani şoförlüğünüze güveniyorsanız yine de çok sorun değil ama o paralara daha iyisi alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı