PF 360 sıvı soğutma R7 3700X'i soğutmuyor

Yer
182. Filoda
Daha fazla  
Anakart
MSI X570-A PRO
İşlemci
Ryzen 7 3700X
SilverStone PF360 model bir sıvı soğutma ile R7 3700X işlemciyi birlikte kullanıyorduk. Son 1 aydır işlemcinin yüksek derecelerde çalıştığını fark ettik. Sıvı soğutmalı bir sistemde 110 derece gibi değerler gördük. Sıvı soğutmanın içinde hava olduğunu düşünüyoruz fakat doğru düşünüyorsak bunu nasıl çıkartacağımızı bilmiyoruz. Garantiye vermeden bu iş nasıl hallolur?

Teşekkür ederim hocam. Ne kronikmiş meret.
Çözümü yok hocam boşuna çözüm aramayın bu soğutucular kronik sorunlu. Pompası çalışmayı durduruyor, sıvıyla havayla falan alakası yok. Forumdan öneriyle PF alan kim varsa soğutucusu patladı. Benim PF 240 da 1. Yılını doldurmadan mefta oldu, garantiye gönderdim sıfırı geldi o da elimde patlar diye direk satıp kurtuldum. Silverstone fanlar kullanıyordum onlar da 1. Yılını doldurmadan takırtı yapmaya başladı. Ürünleri kalitesiz rezalet bir firma benim gözümde. Şu an Arctic 360mm kullanıyorum 1.5 yılı geçti. AIO da Corsair ve Arctic’den şaşmayın derim. Önerdiği ürünü eline bile almamış kişilerin önerilerini 10 kere düşünün. Reviewlere bakıp performansa göre ürün değerlendiriyorlar, sonra milletin elinde patlayınca o arkadaşları bir daha göremiyoruz.

Çözümü yok hocam boşuna çözüm aramayın bu soğutucular kronik sorunlu. Pompası çalışmayı durduruyor, sıvıyla havayla falan alakası yok. Forumdan öneriyle PF alan kim varsa soğutucusu patladı. Benim PF 240 da 1. Yılını doldurmadan mefta oldu, garantiye gönderdim sıfırı geldi o da elimde patlar diye direk satıp kurtuldum. Silverstone fanlar kullanıyordum onlar da 1. Yılını doldurmadan takırtı yapmaya başladı. Ürünleri kalitesiz rezalet bir firma benim gözümde. Şu an Arctic 360mm kullanıyorum 1.5 yılı geçti. AIO da Corsair ve Arctic’den şaşmayın derim. Önerdiği ürünü eline bile almamış kişilerin önerilerini 10 kere düşünün. Reviewlere bakıp performansa göre ürün değerlendiriyorlar, sonra milletin elinde patlayınca o arkadaşları bir daha göremiyoruz.
Yüzde yüz katılıyorum.

Bende de aynı soğutucu var maalesef işlemci fazla ısınmaya başladı.Zamanında o kadar para verdim pcyi toplamda en fazla 1 yıl açmışımdır. Alalı 2.5 yıl oldu.

Bende de aynı soğutucu var maalesef işlemci fazla ısınmaya başladı.Zamanında o kadar para verdim pcyi toplamda en fazla 1 yıl açmışımdır. Alalı 2.5 yıl oldu.
Ben servise gönderdim hala serviste ancak tekrar kullanmayı düşünmediğim için yeni bir soğutucu aldım. Sanırım baştan beri sorunluymuş. Şu an işlemcimde rahat kafamda.

Alacağınız en kaliteli işlemci soğutucularından biridir, gönül rahatlığıyla alın.
Sipariş ettim bakalım. Gelince sonuçları yazarım.

Noctua D15 geldi taktım. i9 10850k boşta 28-30derece stres testinde 60-65 derece. Noctua sessiz çalışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı