Sıvı soğutma soğutmuyor

Daha fazla  
Merhaba, arkadaşıma bilgisayar toplarken sıfır sıvı soğutma montajı yaptım ancak soğutma yapmadı, sonra bilgisayarcı gitti pompa arızalı olduğu söylendi, ben az önce bir yerde devir daimin fan olduğunu, fan döndüğü sürece suyu döndürmeme gibi imkan yok diye yazı okudum ve söktüm bakır kısmını, fan dönüyor fakat sıvıyı atmıyor, öylece duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır sıvı soğutmayı neden kendiniz açarak hem sızdırmazlığını bozup hem de garantisini mahvettiniz? Şimdi içi hava aldı ve ancak bir yerden radyatör sıvısı temin ederek ve birkaç özel teknikle hiç hava boşluğu bırakmadan doldurabilir ve sızdırmaz hale getirebilirsiniz.

Zaten garantisi bitmeye yakındır bu dediğim olay geçen senelerde oldu ben yeni açtım içini suyunu aşağı yukarı oynatarak havasını aldım

Ama pompa devir daim yapmıyor anladığım kadarıyla söktüm iyice yan yatırdım su atmıyor sonra yine koydum sıvı sağ sola sallıya sallıya daha hava kalmayana kadar kapattım çalıştırdım bakır kısım soğumuyor sonra başka sıvı soğutma denedim buz gibi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı