mel5862
Decapat

Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta vizelerim başladı lakin saçma sapan bir durumla karşılaştım. 2. sınıfım ve pfd 201 ( pedagojik formasyon ) dersi aldım. Dersi eklerken AKTS'mde bir değişiklik olmuyordu yani aldığım toplam 34 ise eklediğimde bile 34 olarak kalıyordu, dersin AKTS'si 4 ama. Sınav tarihlerini saatlerini ve yerlerini düzenli mühendislik sayfasından kontrol ediyordum ama pedagojik formasyon vizesine dair hiçbir şey bulamıyordum. Atacağım linktede ikc-mh dersleri yerine kocaman yazıyla university selectıve courses yazıyordu, dersim de seçmeliydi ondan dolayı içim rahattı. Ta ki bugüne kadar. Bugün bir şekilde yine bulmaya çalışırken 17 Ekim'de sayfamıza atılan pedagojik formasyon vizesi ile alakalı bir link bulmuştum ve sınav dün olduğunu öğrendim
 Kendime de şaşırdım çünkü düne kadar sınav yerleri belirlenmemişti. Bundan dolayı da kontrol ediyordum siteyi. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Sorunu çözemezsem sınav notları ortalamamı etkiler mi? Benim gibi durumu birkaç arkadaşım da yaşamış

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör: