Mete Kavakçı
Decapat
Ben de 4 yıllık okuyorum bizde şu ankimya ve imalat yok.
Muhendislik fakültesimi senin benimkisi teknoloji.
Ben de 4 yıllık okuyorum bizde şu ankimya ve imalat yok.
Bu okuldan okula, bölümden bölüme değişen bir şey. En doğru cevabı okuldaki hocalarından alırsın. Kimi okulda bağlı ders vardır sallıyorum sen Matematik 1'den kaldıysan ikinci dönem matematik 2'yi alamazsın onu alamadığın için diferansiyeli alamazsın onu alamadığın için akışkanlar mekaniğini alamazsın, kimisinde bu yoktur, kimisinde genel ortalaman 1.8'in altındaysa kendi dönemindeki dersleri alamazsın sadece kaldığın dersleri alabilirsin kimisinde ise kredin kadar dersi istediğin gibi alabilirsin. Bunu buradan öğrenemezsin.Bu sinifta kalma ve tekrar olayını tam olarak bilmiyorum sinifta kalma var diyen var yok diyen var kaldığın dersi seneye alırsan başka dersi alamıyorsun diyen de var anlatırsan memnun olurum.
Bu okuldan okula, bölümden bölüme değişen bir şey. En doğru cevabı okuldaki hocalarından alırsın. Kimi okulda bağlı ders vardır sallıyorum sen matematik 1'den kaldıysan ikinci dönem matematik 2'yi alamazsın onu alamadığın için diferansiyeli alamazsın onu alamadığın için akışkanlar mekaniğini alamazsın, kimisinde bu yoktur, kimisinde genel ortalaman 1.8'in altındaysa kendi dönemindeki dersleri alamazsın sadece kaldığın dersleri alabilirsin kimisinde ise kredin kadar dersi istediğin gibi alabilirsin. Bunu buradan öğrenemezsin.
Her sene aldım.Senin hiç alttan aldığın ders oldu mu?
Her sene aldım.
Yoruyordu ama yapacak bir şey yok.Yeni dersler alırken bir de alttan dersler yormuyor muydu?
Yoruyordu ama yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.