PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MIBR in 9z i yenmesi 9z'i 0-3 seçenler için iyi oldu. Yarın Liquid 9z eşleşmesinde %80 ihtimalle Liquid kazanıcak çünkü maçlar bo3 olucak. Onun dışında Vitality 3-0 a çok yaklaştı yarın Forze'i sıkıntı olmadan geçeceğini düşünüyorum. Spirit beklediğimden iyi performans veriyor , sergilediği bu oyunla eternal fire 'i yeneceğini düşünüyorum. G2 Ence Vitality tur'u geçeceğini oyunlarıyla kanıtladı. Forze ise genç kadrodan oluştuğu için benim için tam olarak tur atlamış değil.

Patlamadık gibi ama hep pickler maç attı birbiriyle :)
Geçen Major'de böyle çok fazla olmamıştı.
Olan Virtus.pro'ya oldu :(
Ah ulan Liquid
Almayacaktım herkes almış diye aldım :(
Forze alsaydık keşke 3-0'a.
Benimkiler pek denk gelmedi gibi ya. 😅 Herkesin 3-0'ı çok riskliydi asıl merak ettiğim 0-3'ler.
0-3'lerde IHC kesin olur gibi geliyor. Renegades-IHC ikilisi mi 9z-IHC ikilisi mi 0-3 çeker bekleyip göreceğiz. 😄

Benimkiler pek denk gelmedi gibi ya. 😅 Herkesin 3-0'ı çok riskliydi asıl merak ettiğim 0-3'ler.
0-3'lerde IHC kesin olur gibi geliyor. Renegades-IHC ikilisi mi 9z-IHC ikilisi mi 0-3 çeker bekleyip göreceğiz. 😄
Renegades ile IHC 3. Maçta denk geldiler yani ikisinden biri olabilir sadece, diğer 0-3 için liquid ile 9z eşleşicek.

2 maçında da Dust 2 seçmiş olan ve dün G2'ya karşı bayağı sağlam oynamış olan Spirit'e karşı Dust 2 seçmek baya mantıksızdı. Üstüne bir de CT'de B savunması yapamamak yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Yarın MIBR ile oynayacağız yüksek ihtimal, onları yenersek son gün Imperial gelir maçlarda ekstra sonuçlar çıkmazsa.

Spirit beklediğimden iyi performans veriyor, sergilediği bu oyunla Eternal Fire'i yeneceğini düşünüyorum.

Düşündüğüm gibi oldu, nedir bu D2 aşkı ben onu bir türlü anlayamadım nedir yani başka oynayacak map mi kalmadı? Ancient çalışmadık anladık ama diğer maplerin suyu mu çıktı? Biz buraya overpass vertigo oyunlarımızla gelmedik mi? Ban/Picklerde oyunu kaybediyoruz.

Ulan Eternal ya!
Batırdı bizi.
Kesin 4 pick var bende.
G2, vitality, Astralis ve renegades.
@Metin Eren Türkmen 5 pick tutunca üst tur mu oluyordu?
Vitality bu Major'de ilk 3-0 yapan ekip oldu.
Tutan sayısı 3 oldu :)

Son düzenleme:
Ulan Eternal ya!
Batırdı bizi.
Kesin 4 pick var bende.
G2, vitality, Astralis ve renegades.
@Metin Eren Türkmen 5 pick tutunca üst tur mu oluyordu?
Vitality bu Major'de ilk 3-0 yapan ekip oldu.
Tutan sayısı 3 oldu :)
5 pick tutmasa da Legends Stage'de tahmin yapabiliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı