EF çıkarsa alt tarafı 7/7 yapma ihtimalim bile varÇoğu kişi 5 pick tutturmuştur diye tahmin ediyorum. ENCE Vitality G2 Astralis en fazla yapılan 4 pick , yanına outsiders vs. de koyup bir de 0-3 ü doğru tahmin ettiyseniz her türlü 5 yapmışsınızdır.
Çoğu kişi 5 pick tutturmuştur diye tahmin ediyorum. ENCE Vitality G2 Astralis en fazla yapılan 4 pick, yanına outsiders vs. de koyup bir de 0-3'ü doğru tahmin ettiyseniz her türlü 5 yapmışsınızdır.
Çıkamaz gibi.EF çıkarsa alt tarafı 7/7 yapma ihtimalim bile var![]()
Challengers Stage için söylediklerim arasında tek tutmayan bu sanırım, iyi oynadılar helal olsun.Team Spirit koçu 2019 yılında bir maçta koç bugı kullandığı için uzaklaştırma almış Majör'de takımla birlikte olmayacak. Spirit'i koyacak olan varsa koymasın koyan varsa da çıkarsın.![]()
2018-19'da 3 şampiyonluğu olan bir takımın yenileceğini kim bilebilirdi. Senin tahminlere güvenim tam, maşallahın var.Challengers Stage için söylediklerim arasında tek tutmayan bu sanırım, iyi oynadılar helal olsun.
Bugün 5 yapıyoruz, forZe - Outsiders maçının kazananıyla 4 olacak, akşam da ENCE - BNE maçını ENCE kazanır 5 olur. forZe maçı kazanır umarım. Spirit'in yenmesi bizi kötü durumda bırakacak akşam MIBR'ı yenersek. Astralis, Outsiders ya da forZe ile işleşme durumumuz var içlerinde Outsiders bir tık daha makul görünüyor.2018-19'da 3 şampiyonluğu olan bir takımın eleneceğini kim bilebilirdi. Senin tahminlere güvenim tam, maşallahın var.![]()
Bizimkilerin işi zor. Özellikle xfl0ud'dan çekincem vardı, takımı batırabilir gibisinden. Çok başarılı buldum, gönlümün şampiyonu oldular.Bugün 5 yapıyoruz, forZe - Outsiders maçının kazananıyla 4 olacak, akşam da ENCE - BNE maçını ENCE kazanır 5 olur. forZe maçı kazanır umarım. Spirit'in yenmesi bizi kötü durumda bırakacak akşam MIBR'ı yenersek. Astralis, Outsiders ya da forZe ile işleşme durumumuz var içlerinde Outsiders bir tık daha makul görünüyor.
Zor ama imkansız değil Outsiders gelirse geçme ihtimalimiz yüksek, ama önce akşam MIBR'ı bir yenersek hayırlısıyla.Bizimkilerin işi zor. Özellikle xfl0ud'dan çekincem vardı, takımı batırabilir gibisinden. Çok başarılı buldum, gönlümün şampiyonu oldular.![]()
Ben şom ağızlıyım, yener yenmez karışmıyorum.Zor ama imkansız değil Outsiders gelirse geçme ihtimalimiz yüksek, ama önce akşam MIBR'ı bir yenersek hayırlısıyla.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.