PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forze alt tarafa konulmalı bence. Rakiplerine bir şey olur yine bunlar çıkar. Adamlar aşırı derecede şanslı.
Şanstan ziyade ben bu turdaki Amerika takımlarının pek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Oyunlarını izlemedim pek bilmiyorum fakat tamamen bölgeye göre yorum yapıyorum. Amerika tarafında pek dişli takımlar olmadığı için forZe Amerika takımlarına göre daha garanti geliyor bana.

Şanstan ziyade ben bu turdaki Amerika takımlarının pek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Oyunlarını izlemedim pek bilmiyorum fakat tamamen bölgeye göre yorum yapıyorum. Amerika tarafında pek dişli takımlar olmadığı için forZe Amerika takımlarına göre daha garanti geliyor bana.
Kaliteli oyundan ziyade rakiplerine göre aşırı şanslılar. Daha kolay rakipleri çekiyorlar, bütün pozisyonlarda şanslı durumda kalıyorlar. Bu yüzden çıkmak için rakiplerine göre şansının olduğunu düşünüyorum.

Renegades IHC maçını IHC alır diyecektim dememişim ama son pickemim bu şekil olacak gibi duruyor.

1651758862478.png
1651758917639.png

Üst görseldeki siteyi bir türlü bulamadım. Geçen sefer kullanmıştım. Rica etsem Linkini atar mısın?
Renegades IHC maçını IHC alır diyecektim dememişim ama son pickemim bu şekil olacak gibi duruyor.

Eki Görüntüle 1378871Eki Görüntüle 1378873
Herkes Imperial ve Team Liquid'i koymuş seçimlere. Ben çıkabileceklerini sanmıyorum bakalım.

Seçimleri değiştireyim mi?
Elmas jeton kazanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 2022-05-05.png
    2022-05-05.png
    996,6 KB · Görüntüleme: 80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı