PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Counter-strike  Global Offensive Screenshot 2022.05.05 - 21.07.14.75.png

@Metin Eren Türkmen ENCE, G2 ve Vitality garanti gibi. 2 tanesi de şansa.

Bence riske gerek yok ama Ence'de olabilir.
İçimden bir ses 0-3 ü mibr çekecek diyor. G2 yi üste koyarsak 1 pick daha açılır böylece Outsiders koyup tutturma ihtimali artar. 4 tane tutar gibi gözüküyor şuanlık ama 5 olacağından pek emin değilim.

Bir şeyden anlamadığım için seçimlerim Metin hocamla aynı. 😄
Geçen turnuvadan hatırladığım Team Spirit ve Team Liquid'i Outsiders ve Forze yerine koyasım var.
Bu seçimlerde 5 adet tuttursak yetiyor değil mi?
resim_2022-05-06_052647144.png

Son düzenleme:
Geçen turnuvadan hatırladığım Team Spirit ve Team Liquid'i Outsiders ve Forze yerine koyasım var.
Eki Görüntüle 1379574
Evet 5 takım tutsa yetiyor. Spirit önceki Majör sonrası kadroyu dağıttı şu anki kadrosu pek iyi değil, Liquid konulabilir. Benim de arada kaldığım bir kaç takım var da bakalım Outsiders ve forZe yanıltmaz umarım.
Team Spirit koçu 2019 yılında bir maçta koç bugı kullandığı için uzaklaştırma almış Majör'de takımla birlikte olmayacak. Spirit'i koyacak olan varsa koymasın koyan varsa da çıkarsın. 😁
Eki Görüntüle 1379574
9Z takımının da koçu olmayacakmış. 0-3 tahminimi 9Z olarak değiştiriyorum.

Son düzenleme:
Evet 5 takım tutsa yetiyor. Spirit önceki Majör sonrası kadroyu dağıttı şu anki kadrosu pek iyi değil, Liquid konulabilir. Benim de arada kaldığım bir kaç takım var da bakalım Outsiders ve forZe yanıltmaz umarım.
Team Spirit koçu 2019 yılında bir maçta koç bugı kullandığı için uzaklaştırma almış Majör'de takımla birlikte olmayacak. Spirit'i koyacak olan varsa koymasın koyan varsa da çıkarsın. 😁
Outsiders, Virtus.pro'nun bir turnuvalık takımı olduğunu öğrendiğimden biraz rahatladım. Ama bir diğer korkum Eternal Fire tarafında. Türk takımı olduğu için mi seçimlerimiz de yoksa iyi olduklarından mı?
9Z takımının da koçu olmayacakmış. 0-3 tahminimi 9Z olarak değiştiriyorum.
Yeminle kralsın, hemen değiştiriyorum. 😄

Ama bir diğer korkum Eternal Fire tarafında. Türk takımı olduğu için mi seçimlerimiz de yoksa iyi olduklarından mı?
ENCE, G2, Astralis, Vitality, forZe ve Outsiders'ı aşağı ekledikten sonra kalan 1 takımlık yere bakınca boştaki takımlara kıyasla Eternal Fire bana göre daha ağır basıyor hem Türk takımı olduğu için hem de oyun kalitesi konusunda son takım olarak daha iyi bir tercih göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı