FoxinTheBox
Hectopat
ne kadar artar ki şampiyon olsa değer mi yani almaya.Na'Vi Stockholm 2021 çıkartması.
ne kadar artar ki şampiyon olsa değer mi yani almaya.Na'Vi Stockholm 2021 çıkartması.
Ne kadar artar ki? Şampiyon olsa değer mi yani almaya?
0.60'dan aldığım heroicleri 0.81'den elden çıkardım. Fiyatı 3'e dayanmıştıDeğer tabii ki de. Şampiyon olması çıkartmalarının artmasına çok büyük bir etken. Ama ne kadar ucuzdan toplanırsa o kadar iyi.
0.60'dan aldığım Heroic'leri 0.81'den elden çıkardım. Fiyatı 3'e dayanmıştı.![]()
Ben eşya ticareti yapmıyorum bayağıdır, al beklet yapıyorum. Yordu beni al-sat işleri![]()
Şimdiye kadar hiç batmadım ucuz ürünlere baktığım için.Bu şey tam bir kumara dönüyor bağımlı oluyorum, her hafta 50 TL atıp ürün alıp akşam satıyor, gaza gelip kasa açıyor sonra parayı çöp ediyordum. Böyle çok para yandı.
![]()
Çok alakasız ancak konuma gelen olmadığından soruyorum. Sizce alınır mı?
![]()
Kerasus 2829 Titreşimli Kablolu Bilgisayar Pc Oyun Kolu Gamepad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kerasus 2829 Titreşimli Kablolu Bilgisayar Pc Oyun Kolu Gamepad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bende de aynı şekilde, zamanında 1000 USD+ miktarda parayı çöpe atmışımdır kasa açarak. Son 6 aydır duruldum iyi ki.
Bakalım, 2 yıldan kısa sürede stok 400 bin'den 210 bin'e düştü. Umarım kısa sürede ulaşır.@Yszuf o biraz zor 3-4 sene beklemen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.