Phanteks Eclipse P400A Beyaz Alınır mı?

Sizce alınır mı? Daha iyileri mi vardır?

• Alınır, fiyatını hakediyor.

• Alınmaz, aynı fiyata daha performanslısı bulunabilir.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

TT2-Felix

Centipat
Merhabalar.

Phanteks Eclipse P400A almayı düşünüyorum. (650 TL)

Alan, kullanan, tecrübe edinmiş olan var mıdır?Memnun kalır mıyım? Örneğin Türkiye Garantisi var mıdır?

RGB renk kontrollerini ve fan hızlarını Asus Aura Sync ile anakart üzerinden kontrol edebilir miyim?

Hava sirkülasyonu nasıldır? Öndeki 3 fanı ile satılıyorlar. Arka, egzoz fanı dahil edilmiyor. Ön 3 fan ile hava sirkülasyonu ne kadar sağlanır? Eklemeler yapılmadan kullanımı sağlıklı mıdır?

Asus X570-PRO anakart ile Ryzen 3900x Stock fanıyla ortalama kaç °C sıcaklık ölçülür, tahminen? (Boşta-Yük Altında)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

egzoz fan yok ek fan almalısın unutma

Bir de şu sorduğum bir kaç ayrıntıya cevap alabilsem keşke. Ulaşamadım internette cevaplarına. Bir tek egzoz fansız kullanım için olan soruma cevap alabildim.

RGB renk ve fan hızı kontrolünü anakarttan AuraSync programı üzerinden sağlayabilir miyim acaba?

Asus Prime Pro + 3900X kullanıyorum. Google'a raijintek orcus incelemesi yazarsan, stok fan sıcaklıklarına ulaşabilirsin. Bendeki değerler warcry kasada ölçüldü, sen bir miktar daha düşük değerleri gözlemlersin ama 3900X alıyorsan güzel bir soğutucu almanı mutlaka tavsiye ederim. Şuan 1.21V 4.0Ghz de sabit benim , fazlasıyla serin çalışıyor. BFV maksimum sıcaklık 55 derece filan.

Hocam kasayı bende aldım sistemi şimdi kurdum. P400a rgb modeli. Kasada anakarta bağlamam gereken kablo hangisi fanlarda bi türlü bulamıyorum.

Ona buradan yardımcı olmak güç , anakart kitapçığına bakıp montaj videoları izlemek daha hızlı çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…