Xrated Kilopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ocak 2020 #21 Lehaye dedi: @Xrated @TT2-Felix Konunun üzerinden 2 hafta geçmiş ama sorularınız varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kasayı satın aldım yaklaşık 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum, harika her anlamda.
Lehaye dedi: @Xrated @TT2-Felix Konunun üzerinden 2 hafta geçmiş ama sorularınız varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kasayı satın aldım yaklaşık 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum, harika her anlamda.
AliNRY Kilopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #22 Xrated dedi: Kasayı satın aldım yaklaşık 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum, harika her anlamda. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız bende almak istiyorum ama stoklara hiç gelmiyor bir de aldığınız fiyat nedir?
Xrated dedi: Kasayı satın aldım yaklaşık 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum, harika her anlamda. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız bende almak istiyorum ama stoklara hiç gelmiyor bir de aldığınız fiyat nedir?