Phanteks Eclipse P400S İncelemesi

Sizce kaç adet fan olmalı ve nereye takmalıyım hocam. Kasanın kendi fanlarını da kullanmaya devam edeyim mi?

Kusura bakmayın biraz geç yazdım. Ön tarafa 2 adet 140 mm'lik fan takabilirsiniz. Egzoz fanı olarak da 1 adet 120 mm'lik fan iş görür diye düşünüyorum. Yeterli gelmezse ilave egzoz fanları eklenebilir kasanın üst kısmına.

Guzel kasa. Ben P350X olan modelini aldim. Ondan daha mi genis acaba ic hacmi?

Bu kasa P 350X ile karşılaştırıldığında genişlik olarak 1 santimetre, en ve boy olarak ikişer santimetre daha büyük hocam.

Hocam 140mm radyatör takılabiliyor demişsin ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki sistemde 240mm radyatör kullanılmış. Yanlış yazmışsın herhalde?

Hocam bildirim gelmedi mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. 140 mm radyatör değil, iki tane 140 mm fan takılıyor yazdım. Yani 280 milimetreye kadar bir radyatör desteği var, ki ben de 280 mm'lik radyatör kullanıyorum. 240 mm de rahatlıkla takılabilir.

Edit: Mesajda belirtmedim fakat bazı modifiyeler ile 360 mm'lik radyatör de takılabiliyor. Bunun için ön taraftaki HDD muhafaza alanını ve bu alanın üstünde bulunan metal plakayı sökmek gerekiyor.

Son düzenleme:
360mm radyatör kullanacağım hocam umarım takmayı becerebilirim.

Evet, Aigo DR12 fanlar normalde üst egzoz ve arka egzoz olarak kullanıyordum yatay biçimde ses yaparken dikey biçimde sessiz gine işlevlerini sürdürüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…