Merhaba. Öncelikle DRGB olmayan (NON-RGB) modelinde, kasa içerisinde 4 pinli 2 adet Phanteks SK PWM Fans 140 model fanlar yer alıyor. Fanlar 4 pinli ancak 3 pinli de olsa, yeni nesil anakarlarda 3 pinli fanları anakart yazılımı üzerinden ya da bios üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Ben X570 bir anakart ile kullanıyorum ve anakartımın soketleri 4 pinli ancak kasa içerisinde 1 tane 3 pinli Corsair fan kullanıyorum, 4 pinli sokete takılı ve kontrol sağlayabiliyorum. Hava akışı çok iyi olduğundan büyük fanlar çok büyük sessizlik sağlıyor.
Öndeki 2 USB giriş 3.0 destekliyor, Type-C portunun sürümü ise 3.1 (Ben kullanmıyorum çünkü anakartımda girişi yok, type-c kablosu boşta duruyor. Fotoğrafını ekliyorum).
Seçtiğiniz modelle ilgili diğer tüm detayları resmi internet sitesi üzerinden alabilirsiniz. Resmi internet sitesi her zaman daha iyi detaylar sunmaktadır.
Phanteks Innovative Computer Hardware Design
Ayrıca eğer stok varsa ve fiyat farkı yoksa (ya da olan fiyat farkı sizi etkilemiyorsa) DRGB modelini, seçin en azından 1 tane fazla fan gelecek. RGB istemezseniz de bildiğiniz gibi kapatabilir ya da kabloları montajlamazsınız.
Aslında burada kasayla ilgili çok detaylı olmasa da bir inceleme yapılmış.
ATX anakartınızı mini ITX anakarta dönüştüren kasa