Phanteks Eclipse P500A DRGB alınır mı?

Egzoz fanı için 140 veya 120 görsellik dışınında bir farkını yaşamazsınız.Kasa güzel bence arkadaşım kullanıyor önerebilirim.
 
Fiyatı önemli aynı fiyatta kendini kanıtlamış başka ürün varsa ilk etapta onlara alternatif olur.


Fiyatı 1400 TL, Lian Li Cool II 2 modeli Türkiye'de olmadığı için tek seçenek bu oluyor sanırım.
Egzoz fanı için 140 veya 120 görsellik dışınında bir farkını yaşamazsınız.Kasa güzel bence arkadaşım kullanıyor önerebilirim.

Kasa Eylül'de ülkemize geldi P400A olabilir bahsettiğiniz kasa.
 
@267345 @Sylveon Hocam sizler ne düşünüyorsunuz?

1400 ₺ bu kasa için bana pahalı geldi. O bütçeye Cooler Master H500 ARGB, Cougar Panzer G, TUFGT501, XPG Battlecruiser ARGB varken fiyatta indirime gitmesi gerekir.

Arkadaşa katılıyorum aslında bu konuda. Bu fiyata daha üstün markalar ile daha iyi bir kasada alınabilir.

Amazon üzerinden XPG Battlecruiser almıştım fakat iade ettim soğutma bakımından hem önünü cam olması hem de fanların CFM değerleri çok düşük geldi gözüme, önü full mesh kasa olması daha büyük bir avantaj gibi. P500A kasada 3 pinli 86 CFM 3 adet 14mm fan bulunuyor ama ses bakımından nasıl emin olamıyorum. H500, Cougar Panzer G ve TUFGT501'i incelemedim onlarıda incelemeyi planlıyorum teşekkür ederim. Yurt dışında kasa 130$ olduğu için fiyat normal gibi geldi bana. Bir de kasanın boyutları gerçekten çok büyük XPG Battlecruiser'dan bile büyük.
 
Kasanın fanlarından emin olamıyorsan aynı kasanın fansız modelini alıp keyfine göre seçtiğin fanları sonradan takabilirsin. Bu arada kasanın öne üç tane 140 MM fan desteği olması üstte paylaştığım modellerde olmayan bir artısı duruyor.

 
Son düzenleme:
Kasanın fanlarından emin olamıyorsan aynı kasanın fansız modelini alıp keyfine göre seçtiğin fanları sonradan takabilirsin.


Önediğiniz fikir için teşekkür ederim.

Bir şey sormak istiyorum bu değerler

Max Airflow
84.5 CFM​
Acoustical Noise
36 dB (A)​
Static Pressure
1.23 mm H2O​

Havayı dışarı atarken ve içeri alırken çok önem taşıyor mu? P500A'nın SK PWM fanları bu değerlere sahipmiş. Aklımda 1 tane 140mm fan alıp arkasına takmak var ama bu değerlere dikkat etmeli miyim? Yoksa istediğim 140mm DB değeri az CFM değeri yüksek olan bir fanı takabilir miyim?
 

Geri
Yukarı