Arkadaşlar, P350X'e aşık oldum. Bütçeme, sistemime fazla olsa bile almak istiyorum.
Eki Görüntüle 321239
Daha önce yaptığın yorumdan sistemini hatırlıyorum ve öyle yüksek değerlere tek egzoz fanın yetersiz gelmesi normal bence. Benim sistemim orta halli olduğu için yanacağını sanmam ama aksi olursa konusunu açarız.Guzel kasa bende aldim sistemi kurdum ama kasa ici fanlari yetersiz. Guclu bir sistemim var. kalorifer gibi kasanin ici suan. Yaniyor
Bir de ben kurdugumda ondeki rgb led ler calismadi. Her halde yanlis taktim
Sadelik, şıklık ve kalite derdinde olan birinin çok da yenisini arayacağını sanmam. Yükseltme konusunda kendini aşmadıkça uzun süre götürecek taş gibi bir kasa olduğunu düşünüyorum.Fiyatına göre iyidir. Çok aşırı beklentiye kapılmayın. Yeni modelleri çıktıkça eski cazibesini yitirecektir. Tıpkı diğer markalarda olduğu gibi.
Piyasada 200TL'ye 3'lü RGB fan bulmak mümkün. P350X cidden hoş bir kasa bence de. Güzel bir RGB set alıp takarsanız ömürlük kasa olur bana kalırsa. İleride sistemi de yükseltirsiniz.Daha önce yaptığın yorumdan sistemini hatırlıyorum ve öyle yüksek değerlere tek egzoz fanın yetersiz gelmesi normal bence. Benim sistemim orta halli olduğu için yanacağını sanmam ama aksi olursa konusunu açarız.
Sadelik, şıklık ve kalite derdinde olan birinin çok da yenisini arayacağını sanmam. Yükseltme konusunda kendini aşmadıkça uzun süre götürecek taş gibi bir kasa olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.