Phanteks P300A incelemesi

Hayırlı olsun.

Dİğer kasanı fanlarıyla beraber mi sattın?

RGB fanları güzel olurdu bunda.
Elimde 2 adet Rampage kırmızı fan mevcut. RGB fan pek sevmiyorum, performansa önem verdiğim için. Lakin RGB led şerit veya kasa ile uyumlu olması açısından beyaz led alabilirim.
Diğer kasamda ki 4 fanı normal, 1 fanı ile kasa ile sattım.

Tam benim tarz sadeci.

Bence de kasanın içinde ne var ne yok gözükmesi için beyaz led çok hoş durur.

Cooler master mastercase pro 3 hakkında ne düşünüyosunuz?

Ben de P400 kullanıyorum. Sadece çok fazla tozlanmasından ve toz tutmasından şikayetçiyim. Uzun kullanımda bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim. Bu markada genel bir şey mi yoksa benim model mi arızalı öğrenmek istiyorum.

Hayırlı olsun.

Şıklık zevk renk bildiğimiz gibi göreceli bana kalırsa Master Case bana daha şık ve Premium hissettiriyor ben kullanış hava akışı vs performans açısından sormuştum bunları değerlendirirseniz sevinirim almayı düşünüyorum.

@morkkoc biraz negatif yorum yapmak için yapılmışsınıx yani çünkü kesinlikle "Premium" konusunda Phanteks daha önde. O SSD tutacakları, kablolama, HDD baraketi gibi konularda Phanteks daha önde ve araştırmama göre Phanteks malzeme kalitesi olarak daha iyi.

Asıl olaya gelirsek aynı fan sayısı ile benzer sıcaklıklar olacaktır diye düşünüyorum bence fiyat farkını 2 tane fan için harcayıp P300A alınabilir. (Sanırım Cooler Master toplamda 3 fan ile geliyor ona göre yorum yaptım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…