Phanteks P300A nasıldır?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
3 adet 14cm fan desteği olması, önünün full mesh panel olması. Özellikle kutu içeriğinin tam olması, beni bu kasayı almaya yöneltti. 480 TL'ye alacağım, zaten bu fiyata kadar hiçbiri aynı özelliği sunmadı. Elimde Arctic P14 olduğu için mecbur 3 adet 14cm fan destekli bir kasa almalıyım. Sizce nasıldır? Alternatif önerisi olan var mı? 500 TL'nin üzerinde hiçbir kasayı alamam.

Güzel kasa hocam. Ben de P400'e bakmıştım ve memnun olan çok. Phanteks, geniş ve ferah kasalar üretiyor. Belki @fryzen başka bir kasa biliyordur.
Night Shark'ın ön tarafında 2 adet 14Cm fan desteği var lakin mesh panel değil. Ben ön taraftaki plakayı çıkarıp yaptığım testlerde 2 3 derece kayıp olduğunu gördüm. Elinizde sineklik varsa eğer, ön taraftaki cam vidalı duruyor yani onu kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kablo kelepçeleri bile güzel düşünülmüş bir örnek. Çin'den kasa alıp, marka basanlarda bu ince detaylar kaçırılıyor. 500₺ bandında kaliteli ve hava akışı güzel bir kasa. Phanteks yavaş yavaş ülkeye sızıyor, darısı BeQuiet!, Lian-Li, Antec'in başına. Bence alınız.

Gamepower Helios Gaming xCube Kasa - incehesap.com (!)

Night Shark'ın ön tarafında 2 adet 14Cm fan desteği var lakin mesh panel değil. Ben ön taraftaki plakayı çıkarıp yaptığım testlerde 2 3 derece kayıp olduğunu gördüm.
Fark çok değil aslında kapalı şekilde kullanılabilir mesela @Motionless IN White kendisinden örnek vereyim. Rampage Redsky kasasının aynı şekilde mesh yaptığı zaman 10 derecelere kadar sıcaklık farklı oluştu 2-3 derece için tasarımdan feraget etmeye gerek yok.

Birde fanları alt kısma takıp deneyebilir misiniz?

Hocam @Motionless IN White nin kasası sanırım garantide. Bana söylüyorsanız yapamam şu anda.
Yaptı zaten.

Evet kasa fanlarını alta takmayı size söyledim orası çünkü tamamen mesh.

Evet kasa fanlarını alta takmayı size söyledik orası çünkü tamamen mesh.
Altta da fan var zaten. Night Shark'ın yan panelinde daha da iyi bir mesh panel var. Orası fotoğraflarda gözükmüyor lakin Night Shark yandan da hava alabiliyor. Alttan dışarı veriyorum havayı 3 fanla. 1 tane egsoz var. Önden de 4 fanla çekiyorum.

Altta da fan var zaten. Night Shark'ın yan panelinde daha da iyi bir mesh panel var. Orası fotoğraflarda gözükmüyor lakin Night Shark yandan da hava alabiliyor. Alttan dışarı veriyorum havayı 3 fanla. 1 tane egsoz var. Önden de 4 fanla çekiyorum.
Sağl, sol tarafı mesh biliyorum ve aralık çok olduğu için iyi hava alıyor tabii Sharkoon Shark Blades cabası ama Puresteel gibidir denemekle fark var mı merak ettim.

Sağl, sol tarafı mesh biliyorum ve aralık çok olduğu için iyi hava alıyor tabii Sharkoon Shark Blades cabası ama Puresteel gibidir denemekle fark var mı merak ettim.
Pure Steel ile arasında kalmıştım alırken. Keşke onu alsaydım diyorum şimdi:/ Çok güzel gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı