Phanteks P350x RGB sorunu

cedric2323

Decapat
Arkadaşlar Phanteks P350x kasasını satın aldım.
Fiyat ve performans ürünü olarak değerlendirmişti herkes, RGB ledleri falan benim de hoşuma gitti.
1 ay bekledim ve bugün sonunda elime ulaştı kasada yanan herhangi bir RGB ışığı yok 3 pinli RGB kablosu var takacak yer yok anakartta, SATA kablosu var o da sanırım tamperli cam kapak için onun da hemen yanında HDD'lerin SATA girişi olduğu kasadan çıkan SATA kablosunun ağzı geniş olduğu girmiyor. RGB diye severek satın aldığım kasa şu an normal kutu kasalar gibi bu 3 pinli RGB kablosunu 4 pinli olanına çevirebilir miyim? SATA kablosunu da anakartta bulunan SATA yuvasına mı takmam gerekiyor ona göre kenarlarını kesebilirim. Adreslenebilir olarak kullanabilmek için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bir de Cooler Master ML240R RGB sıvı soğutma sipariş ettim o henüz ulaşmadı önümüzdeki hafta içi ulaşır muhtemelen. Onun kontrolcüsünde 3 pinli bi slot boş kalıyor o boşluğa kasadakini takmayı düşünüyorum eğer sıkıntısız çalışırsa sizi de bilgilendiririm sizde o tarz kontrolcüsü olan bir sıvı soğutma yada ekstradan kontrolcü alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı