Phanteks P400s RGB LED Kontrolü sorunu

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Ben renkleri tamamen manuel değiştiriyorum ama internette gördüğüm videolarda otomatik renk geçişi yapıyorlar. Acaba bağlantıyı yanlış mı yaptım? Otomatiğe çevirmenin bir yolu yok mu? Phanteks kullananlar bakabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben P350X kullanıyorum, 2 tuşu var bu RGB kontrollerin. Biri modları değiştiriyor diğeri ise renkleri. Ancak anakart ile kontrol etmek istiyorsanız bunu anakartınızın destekliyor olması gerekiyor. Benim anakartımda RGB pinleri olmasına rağmen benim kasamdaki pin uyumlu değil.

Onun tuşu var. Mesela ayarlıyorsun sırasıyla yanıyor. Sağ tarafta reset tuşunun yanındaki tuşa sırasıyla bas. Tüm renkler sırasıyla yanıyor 🤠
Hocam 3 adet tuş var biri reset, biri manuel renk değiştirme, diğeri de fan devir hızını değiştiriyor.
Ben P350X kullanıyorum, 2 tuşu var bu RGB kontrollerin. Biri modları değiştiriyor diğeri ise renkleri. Ancak anakart ile kontrol etmek istiyorsanız bunu anakartınızın destekliyor olması gerekiyor. Benim anakartımda RGB pinleri olmasına rağmen benim kasamdaki pin uyumlu değil.
B150m Bazooka gibi sıradan bir anakartta bu özellik yoktur diye düşünüyorum.
Onun tuşu var. Mesela ayarlıyorsun sırasıyla yanıyor. Sağ tarafta reset tuşunun yanındaki tuşa sırasıyla bas. Tüm renkler sırasıyla yanıyor 🤠
Hocam haklıymışsın kabloları yanlış takmışım. Kabloları değiştirdim şimdi oldu ama tüm renkleri sırasıyla yakmayı beceremedim. 3 renk sırayla yanıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı