Phantom Liberty nasıl oynanmalı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Bu DLC Blood and Wine gibi, oyunun sonunda oynanması gereken bir DLC mi? Çünkü sanırım oyun içinde bitirirsek ana sonlara farklı bir son ekleniyormuş.

Spoiler vermeden anlatmak gerekirse, oyun sonlarına doğru oynamanız gereken bir DLC ( direkt DLC'den başlayabiliyorsunuz eğer normal bitirdiyseniz daha öncesinde). Evet özel bir sonu mevcut fakat "bence" hiç tatmin edici değil ve normal oyunda çoğu şeyi denedikten sonra görmeniz gereken bir son.

Geri dönülemeyen noktaya geldiğinizde zaten Johnny sizleri başka seçenek olmalı diye uyarıyor, oradan anlayabilirsiniz sona geldiğinizi.
Dipnot=CP77'nin hiç bir sonu tatmin edici ve iyi sonla bitmiyor maalesef.

Spoiler vermeden anlatmak gerekirse, oyun sonlarına doğru oynamanız gereken bir DLC ( direkt DLC'den başlayabiliyorsunuz eğer normal bitirdiyseniz daha öncesinde). Evet özel bir sonu mevcut fakat "bence" hiç tatmin edici değil ve normal oyunda çoğu şeyi denedikten sonra görmeniz gereken bir son.

Geri dönülemeyen noktaya geldiğinizde zaten Johnny sizleri başka seçenek olmalı diye uyarıyor, oradan anlayabilirsiniz sona geldiğinizi.
Dipnot=CP77'nin hiç bir sonu tatmin edici ve iyi sonla bitmiyor maalesef.
Hocam DLC'yi iki gün önce bitirdim. Oyunu zaten defalarca bitirmiştim bu sefer ekledikleri son iyidir belki diye düşünmüştüm ama sizin de dediğiniz gibi bu da kötü bitiyor bence. Hatta oyunun en kötü sonu bile olabilir.

Hocam DLC'yi iki gün önce bitirdim. Oyunu zaten defalarca bitirmiştim bu sefer ekledikleri son iyidir belki diye düşünmüştüm ama sizin de dediğiniz gibi bu da kötü bitiyor bence. Hatta oyunun en kötü sonu bile olabilir.
Benim oğlum sakattır durumuna düşüyoruz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı