Phenom 955 tabanlı sisteme update tavsiyesi

Arkadaşlar sistemi ufak ufak topluyorum biliyorsunuz ve yeniden AMD üstünden yürümeyi planlıyorum. Gözüme MSI 970 Gaming kestirdim. Bu anakart için ne dersiniz. Sonra buna uyan bir işlemci ve PSU ile işe bitirmeyi planlıyorum. Ne dersiniz?
İntel daha iyi olur. AMD alacaksanız Zen işlemcileri bekleyin.

Birazcık konu dışı olucak ama eski ekran kartınızı satacaksanız alabilirim. 100-120 TL gibi bir fiyata.

İşlemcinize OC yaparsanız R9 380'den daha çok verim alırsınız.

Satmayı planlamıyorum. İşlemciyi de OC li kullanıyorum zaten.

Arkadaşlar 400 TL - 500 TL aralığından önerebileceğiniz anakart var mı?

Hocam beni dinle intele yatirim yap önu acik. Al 500 liraya i5 4460 kenarda dursun. Sonra 180 e falan H81M P33 alirsin. Kafan rahat olur.

Dersen butcem yetmiyor. I3 4160 H81M P33 al. Ikisi zaten 500 lira yapiyor.

İşlemcin ve anakartın şimdilik yeterli ileride intel işlemciye geçmen yararına olacaktır fakat iyi bir ekran kartıyla darboğaz yaşamadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğin bir sistemin var. Önereceğim ekran kartıda r9 380 olabilir. Bende de amd phenom x4 965 işlemci var 4 GHZ de kullanıyorum R9 390x ekran kartı ile gta v 8xmsaa ultra ayarlar ile 40 50 fps arası alıyorum, demek istediğim ekran kartı al geç fazla uğraşma işlemci yenilemeyle Ramler de gayet yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı