Phenom x4 955 Tabanlı Sisteme Upgrade Tavsiyesi

Mehmetbuba

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi sizlerden yardım istiyorum. Şu anki sistemim söyle:

AMD phenom ii x4 955 be 3.2ghz
ASUS M4A79T DELUXE
Sapphire Radeon HD 5850 TOXIC
4gb ram
120gb ssd
600 watt Bronze psu
1920*1080 monitör

Şimdi ben buna gtx 960 veya 970 alsam darboğaz yapar mı ve yaparsa ne önerebilirsiniz ? Full HD de yüksek ayarlarda oyun oynamak istiyorum multiplayer. Eğer olmazsa işlemci ve anakart değiştirmek istiyorum. GTX 970 veya AMD muadili olan bir kartı kaldırabilecek, ileriye dönük olsun istiyorum. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçede sıkıntı oldu sadece şuan ekran katı almaya çalışıcam bu işlemciye en yüksek ekran kartı ne alabilirim önerdiğiniz sistemi ileride toplayabileceğim

O sistemi değiştirmek şuan için israf olur. İşlemcinizi gittigi yere kadar overclock yapın ve iyi bir ekran satın alın. O sistem kötü bir sistem değil. İlla sistem yenilenecekse İntel e geçmekte fayda var. İ5 4460 veya üzeri bir işlemci ile giriş seviyesi bir H81 anakart işinizi görecektir. Yani 700TL ekran kartı 600TL işlemci 200 TL anakart ile toplamda 1500 TL ye bugünün sistemlerini yakalar ve ileriye dönük bir sisteme sahip olursunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı