Phenom X4 965 sistemde SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

loyalvolcano

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Son günlerde bilgisayarda "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" diye mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Bu günde 1-2 kez oluyor. 1 hafta önce bilgisayara format attırdım. Sorun ise son 3-4 gün oluyor. BlueScreenView de ntoskrnl.exe gösteriyor.

Minidump: 073122-25015-01.dmp

• Asboard Hynix 4 GB DDR3 1600MHz RAM (2 tane ve Dual channel)
  • ST1000DM003-1CH162 ata device hard disk.
  • RX 550 4 GB.
  • GA-970A-D3 (rev 1.1)
  • Phenom X4 965.

Son düzenleme:
Selam, öncelikle sorununuzun çözülebilmesi adına paylaştığınız Google Drive'a yüklü dosyanızı herkese açık olarak paylaşmanız gerekmekte. Bu sayede paylaştığınız dosya herkes tarafından indirilebilir hâle gelecektir.

Google Drive'a yüklediğiniz dosyalarınızı nasıl herkese açık bir biçimce paylaşacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki rehber bağlantısına tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Selam, öncelikle sorununuzun çözülebilmesi adına paylaştığınız Google Drive'a yüklü dosyanızı herkese açık olarak paylaşmanız gerekmekte. Bu sayede paylaştığınız dosya herkes tarafından indirilebilir hâle gelecektir.

Google Drive'a yüklediğiniz dosyalarınızı nasıl herkese açık bir biçimce paylaşacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki rehber bağlantısına tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
DDU ile AMD ekran kartı sürücünüzü kaldırın:

Daha sonra ekran kartı sürücünüzü güncelleyin:

Genshin Impact sorunlu gibi, ekran kartı sürücünüzü güncellemenize rağmen mavi ekran devam ederse Genshin Impact kaldırıp tekrardan kurun.

Genshin Impact sorunlu gibi, ekran kartı sürücünüzü güncellemenize rağmen mavi ekran devam ederse Genshin Impact kaldırıp tekrardan kurun.

Tamamdır denedikten sonra geri dönüş yapacağım teşekkürler

Safe modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD'nin sitesinden tekrar indirdim ve kurulum yaptım. Eğer mavi ekranla tekrar karşılaşırsam Genshin Impact'i silip tekrar yüklerim. (Zaten sabah uyanıp PC açıp Genshin Impact girince nedensiz bir FPS düşmesi yaşıyorum birkaç şey deniyorum öyle düzeliyor hep tekrar ediyor bu).

DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırıp tekrar kurduktan 1 gün sonra tekrar mavi ekran hatası çıktı. Bende Genshin Impact'i sildim bayadırda mavi ekran hatası çıkmıyor. Şu an oyunu tekrar kuruyorum inşallah yine aynı sorun olmaz çünkü oyunu indirmek çok uzun sürüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı