PHILIPS 242V8A Alınır mı?

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir monitör almak istiyorum. Bütçem 600-650 TL civarında. Bu monitörü gördüm nasıl sizce alınır mı? Yada başka önerebileceğiniz monitörler var mı bu fiyat bandında? Genel olarak oyun için alıyorum arada dizi film izleyeceğim.

bence bunu alabilirsiniz zaten 1ms miş 4ms miş bunları salla ıps ile 1ms alınmaz alınırda acer nitrolarda vrb açıyorsun (parlaklık %30 a geriliyor iğrenç oluyor her taraf siyah karanlık) freesync açamıyorsun vrb açtığında saçma sapan bir şey bu monitör ıps hem güzel renkleri var hem 4 ms 1 ms zaten hissetmezsin 0.25 sn de izlerken bile neredeyse hissetmezsin al bunu bak keyfine 9 kasım 2019 da yazmışsın aldın mı memnun musun bende alıcam =

Monitör: Acer 2.1" Nitro QG221Qbii 1 ms 75Hz. İmzamda da belirttiğim gibi bunu aldım gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım. İyi ki bunu almışım diyorum. O yazdığınız şeyleri size kim söylediyse monitör hakkında bilgisi olmayan biriymiş. Ne FreeSync ne de parlaklık konusunda hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı