Philips 43PUS6262/12 incelemesi

Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlerle birlikte Philips 43PUS6262/12 incelemesini yapacağız. İncelemeye başlamadan önce, eğer makalem de yazım yanlışı vs. varsa kusura bakmayınız.

Bildiğim kadarıyla bu modelin 4 tane ekran boyutu var. 43 inç, 50 inç, 55 inç ve 65 inç. Televizyon artık stoklar da bulunmuyor. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için de aşağıya ürünün linklerini paylaşıyorum;

Philips 43PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 43PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV

Philips 50PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 50PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV

Philips 55PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 55PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV

Philips 65PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 65PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV

Philips 43PUS6262/12, 50PUS6262/12, 55PUS6262/12 modellerinde maalesef 3 taraflı ambilight bulunmamaktadır. 65PUS6262/12 modelinde 3 taraflı ambilight bulunmaktadır.

Televizyonu yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Size deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ben bu televizyonu kullanırken az sorun yaşadım değil. Çeşit çeşit sorunlar yaşadım. İlk yaşadığım sorun "sinyal yok" hatasıydı. Ben TV yayınlarını, oturduğum binanın merkezi anteninden odama gelen anten kablosu ile izliyorum. Yani anten kablosu televizyonuma bağlı. Bende televizyonum dahili uydu alıcısı özelliğini kullanıyorum. İlk yaşadığım sorun da "sinyal yok" hatasıydı. Evde ki diğer televizyonlar da sinyal olmasına rağmen ve komşularda da sinyal olmasına rağmen sadece benim Philips televizyonum da yoktu. Bazen kabloyu çıkarıp takınca sorun düzelirdi. Bu sefer olmazsa da televizyonu sıfırlamam falan gerekirdi. Ben bu sorunu sık sık yaşamıştım. Ama birkaç aydır bu sorunu yaşamıyorum çok şükür.

Ondan sonra da televizyon Netflix'e girince kilitleniyordu. Televizyonun fişini çekip takmam gerekiyordu. Netflix'ten film açınca film 15 saniye ilerliyor sonra takılı kalıyordu. Kumanda da işlemiyordu. Sonra fişini çekip takınca sorun da düzeliyordu. Bazen de Netflix'in arama kısmına girince televizyon kilitleniyordu. Yine fişini çekip takınca düzeliyordu. Yaklaşık 4 aydır falan bu sorun yok.

YouTube'ta da olmayan bir sorun 2 ay önce olmaya başladı maalesef. Televizyonum da YouTube akıcı değildi. Ama yavaş da değildi. Yani hızlıydı. Arada sırada kasmaya başlardı. Sonra da 1 haftaya sorun düzelirdi. Ama şu anda 2 haftadır YouTube kasıyor ve sorun da düzelmiyor maalesef.

Televizyon da bazen kendiliğinden kapanıyordu. Bu sorunu 3-4 defa yaşamışımdır. TV yayınlarını izlerken televizyon birden kapanıp tekrar açılıyordu. 2 aydır bu sorunu yaşamıyorum şu anda.

Yani tüm bu saydıklarımı göz önüne almalıyız tabii ki de. Şimdi de televizyonun artılarına geçelim.

Televizyon da ambilight olması çok çok iyi. Akşam olunca ambilight ışıklar çok güzel gözüküyor.

Televizyonun görüntü kalitesi çok net ve çok güzel. Televizyonun bir de 4K Ultra HD desteklemesi çok güzel.

Televizyonun hoparlör kalitesi ve bass ayarları da çok iyi. Hoşuma gidiyor.

Televizyonun tasarımı da en sevdiğim özellikler arasında yer alıyor. Kenarları çok ince. Televizyonun kendisi zaten ince. Kenarları da gri bir renkte. Çok güzel televizyonun tasarımı.

Son olarak diyecek olursak bu televizyonun sıfırı artık satılmıyor bildiğim kadarıyla. İkinci el satılmakta. Bu fiyata çok çok iyi televizyon da var mıdır bilmem. Ama beklentiniz çok yükseklerde değilse alabilirsiniz.

Umarım bu yazı yararlı olmuştur. Okuyan herkese çok teşekkür ederim. Yazım yanlışı falan varsa da kusura bakmayınız.
 
Merhaba hocam. Bazı teşhir ürünler de tamir görme, çizik vs. olabiliyor. Donanım Arşivi kanalında da birisi Philips televizyon almıştı. Pişman olmuştu aldığına. Alacaksanız güvenilir bir yerden almanızı öneririm televizyonu.

Hocam televizyon kapalı kutu güvenilir yerden aldık. Teşhir dediler ama kapalı kutu yeni gelmiş açılmamış ürün. Bu ürünle orijinal ürünün arasında fark var mıdır? Mesela ikisinin de parçaları aynı mı biri kalitesiz biri kaliteli mi? Bir de ekranına ekleyinceol yumuşak gibi geliyor basınca hemen hareket ediyor televizyon ekranı büyük diye mi onu anlamadım sizin televizyonunuzda zahmet olmazsa bir dener misiniz ekrana basmayı?
 
Hocam televizyon kapalı kutu güvenilir yerden aldık. Teşhir dediler ama kapalı kutu yeni gelmiş açılmamış ürün. Bu ürünle orijinal ürünün arasında fark var mıdır? Mesela ikisinin de parçaları aynı mı biri kalitesiz biri kaliteli mi? Bir de ekranına ekleyinceol yumuşak gibi geliyor basınca hemen hareket ediyor televizyon ekranı büyük diye mi onu anlamadım sizin televizyonunuzda zahmet olmazsa bir dener misiniz ekrana basmayı?
Bende de ekrana basınca biraz yumuşaklık hissediliyor hocam. Normaldir o. Parçaları da aynıdır. Üretim yeri falan aynı çünkü. Kutusu da açılmamışsa daha iyi. Hayırlı olsun o zaman. Güle güle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı