Philips marka 144Hz monitör alınır mı?

Curve modellerde VA çok kullanılıyor sanırım. Hem curve hem IPS olunca fiyat uçuyor.
Evet biraz kaliteli bir şeyler bakmak isteyince 2000 liradan başlıyor nerdeyse. O kadarına gerek duymuyorum açıkçası. Ben de yeni monitör aldım curved olmasıyla pek ilgilenmiyorum genel kalitesi iyi olsun yeter.

Samsung olan modelin panel tipi VA senin attığın Philips IPS. Daha çok rekabetçi oyun oynuyorsun VA panel senin için daha iyi olabilir ama görüntü kalitesi olarak daha iyi olsun dersen IPS olanı tercih etmelisin.
Arkadaşın attığı Philips VA panel.
Arkadaşlar herkese iyi geceler. 1300TL civarı bütçem var şu anda Curved monitör bakıyordum ama o fiyatlara genel de 75Hz var bende, Philips marka. Şöyle bir monitör buldum, genel de oyun amaçlı kullanacağım. Sizce fiyatına göre nasıldır? Alınır mı?

Bütçe arttırabilirsen ve rekabetçi oyun çok oynuyorsan TN panel öneririm, kendim kullanıyorum çok memnunum bir kaç şey hariç.

Dosya Ekleri

• 3A1255D8-C762-4AC7-B849-0EF3005F995E.jpeg
    3A1255D8-C762-4AC7-B849-0EF3005F995E.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 37
VA panelmiş. Trendyol satıcısının hatası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı