Philips S23IC Android Custom ROM sonrası açılmıyor

Tcyarg

Femtopat
Daha fazla  
philips S23IC android cihazıma version 4.2.2 olduğu için ve youtube diğer uygulamalarda sıkıntı yaşadığım için aptallık yaparak aynı sisteme sahip
asus tf700t costüm rom atmak istedim ve cihaz üzerinden twrp flaşladım cihaz açıldıktan sonra ekranda takılı kaldı

ekran secenekleri ( 1 continve ) ( 2 reboort - bootloader ) ( 3 reboort ) yalnızca bu şıklar gözüküyor ( continve ) yi seçtiğim zaman ( old booting linux , booting failed ) diyor diğer ( 2 secenek ) te ise ekran kapanıp açılıyor

( continve ) de ( old booting linux , booting failed ) ten sonra hızlıca yanıp sönen ( Starting Fastboot USB download protocol ) ibaresi var

Dosya Ekleri

• P_20220413_122818.jpg
    P_20220413_122818.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Cihazın stok recovery dosyasını tekrar Bootloader'dan flashlayın derdim ama cihazın stok ROM dosyaları bulunmuyor sanırım internette.

Hocam keşke işe girmeden önce stok ROM dosyalarını kontrol etseydiniz, muhtemelen doğrulama tarzı bir şey istiyordur ama tableti ilk defa duyduğum için bende bu konuda pek bir şey diyemiyorum.

Bir de acaba dosyayı doğru yeremi flashlamaya yaptınız boot bölümü ile ilgili gibi duruyor sorun.

Cihazın stok recovery dosyasını tekrar Bootloader'dan flashlayın derdim ama cihazın stok ROM dosyaları bulunmuyor sanırım internette.

Hocam keşke işe girmeden önce stok ROM dosyalarını kontrol etseydiniz, muhtemelen doğrulama tarzı bir şey istiyordur ama tableti ilk defa duyduğum için bende bu konuda pek bir şey diyemiyorum.

Bir de acaba dosyayı doğru yeremi flashlamaya yaptınız boot bölümü ile ilgili gibi duruyor sorun.

İlk olarak yanıtınız için teşekkür ederim, yönetici başlığı ROM olarak değiştirmiş, yalnız ben daha roma geçmeden cihaz üzerinden ROM toolbox Lite veya TWRP Manager uygulaması üzerinden ASUS TF700t TWRP rocover dosyasını yükledim ve cihazı tekrar başlatınca bu ekranda takılı kaldı bundan kurtulmanın veya yüklediğim TWRP dosyasını silmenin bir yolu yok mu PC'den bağlantı kurularak komutlarla bir takım işlemler yapılıyormuş sizde yardımcı olursanız inanıyorum çözeriz.

İlk olarak yanıtınız için teşekkür ederim, yönetici başlığı ROM olarak değiştirmiş, yalnız ben daha roma geçmeden cihaz üzerinden ROM toolbox Lite veya TWRP Manager uygulaması üzerinden ASUS TF700t TWRP rocover dosyasını yükledim ve cihazı tekrar başlatınca bu ekranda takılı kaldı bundan kurtulmanın veya yüklediğim TWRP dosyasını silmenin bir yolu yok mu PC'den bağlantı kurularak komutlarla bir takım işlemler yapılıyormuş sizde yardımcı olursanız inanıyorum çözeriz.

Hocam nette çok aradım ama bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam sıkıntı da burada, dosyalar yok ki kurtarma yapalım.
Cihazda Bootloader bulunuyor, acaba herhangi bir bl unlock işlemi yaptınız mı?

Hocam yalnızca costüm ROM yüklemeği denemek için TWRP rocovery yükledim başlattım bu ekranda kaldı en büyük aptallığı yaptım ama iş işten getçi 🙂

Hocam yalnızca costüm ROM yüklemeği denemek için TWRP rocovery yükledim başlattım bu ekranda kaldı en büyük aptallığı yaptım ama iş işten getçi 🙂

Başlamasına engel olan her neyse çözeriz diye düşündüm.
PC ile bağlatı kurarak cihazın yedeğini alma şansımız yok mu veya yüklediğimiz TWRP dosyasını silerek, belki eski bot üzerinden açılır diye düşündüm.

Hocam yüklediğiniz TWRP'nin yerine geçebilecek bir şey lazım.

O TWRP cihaz için uygundur belki, muhtemel değildir. Bl kilidi kapalıdır belki derdim ama bl kilidi kapalı olsa nasıl TWRP'yi flash edeceksiniz. Şu an aklıma gelen bir şey yok maalesef hocam.

Hocam yüklediğiniz TWRP'nin yerine geçebilecek bir şey lazım.

O TWRP cihaz için uygundur belki, muhtemel değildir. Bl kilidi kapalıdır belki derdim ama bl kilidi kapalı olsa nasıl TWRP'yi flash edeceksiniz. Şu an aklıma gelen bir şey yok maalesef hocam.

Tamam teşekkür ederim.

Yazılım bulamadım maalesef. Servis ile iletişime geçip yazılım talep edebilirsiniz. Ya da ücretli onarım ile sorunu çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı