Philips SHQ3000/10 İnceleme

Ben bu ürünü alalı altı ay oldu. Bu ürün bir sporcu kulaklığıdır. Ürünün kutusundan kendisi bir tane kılıfı ve 3 boy kulak yastığı çıkıyor.
Kendinize uygun yastığı şeçtikten sonra önce yastık bölümünü yerleştiriyor ve sonra kulak kepçesine gelen yeri esnetip yerleştiriyoruz. Kulak kepçesine gelen yer ileri derecede esniyor ve kablo kulak memesinin arkasından geliyor.
Ter yağmur gibi küçük su maruziyetine karşı dayanıklıdır.
Dayanıklı bir kabloya sahip ve 3.5 mm altın bir uca sahip ses kalitesi güzel ve ses seviyesi iyidir. Ben 3-4 seviyede kullanıyorum karsan marka dolmuşlarda sorun çıkarmıyor. Baş seviyeleri ve tiz seviyeleri yeterli ve kulağa tam oturan bir yapıya sahiptir.
Bazen kulağından çıktı sanıyor bir yokluyorsun ama çıkmamış oluyor. Birde mikrofonu yoktur. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
fone-de-ouvido-philips-actionfit-shq3200-prova-dagua-4588-MLB4917625879_082013-F.jpg
maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg
631225TXBEHA_IMGP4615.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık güzelmiş. Hayırlı olsun inceleme güzel olmuş fakat birazda ürünün teknik bilgileri hakkında bilgi verirseniz daha iyi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı