Philips SPK8614 klavyeye şekerli çay döküldü

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Klavyeme 2 gün önce şekerli çay döküldü, daha doğrusu sıçradı. Boşluk, alt, C Ve V tuşları basarken zor basılıyor ve tuş biraz geç kalkıyor yerinden. Muhtemelen şekerden dolayı oldu. Tuşu söküp altını kolonya ile temizledim ancak bir sonuç vermedi.
Ben bu tuşlardaki şekeri nasıl temizleyebilirim?

Hocam switchlerin aralarına kaçmış ve katılaşmış şeker büyük ihtimal. Yeni switch almanız daha mantıklı.

Hocam Switch'lerin aralarına kaçmış ve katılaşmış şeker büyük ihtimal. Yeni Switch almanız daha mantıklı.

Şimdi kulak çubuğunu kolonyalayıp iyice Switch'leri temizledim şu an iyi basıyor sesi düzeldi tuşun basma ve geri gelmesi de düzeldi ama biraz zaman geçince aynı hali alır mı tekrar bilmiyorum olmazsa dediğiniz gibi swtich almayı düşünüyorum.

Çünkü klavyenin direk olarak üzerine dökülmedi çay masaya döküldü aslında ama oradan biraz sıçradı 4 tuşu etkiledi öyle çayla yıkanmadı klavye o yüzden çok içeriye girmiş olacağını düşünmüyorum ama bakalım düzelmezse Switch değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı