Phoenix OS USB Mikrofon ile Ses Gitmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Mehdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.197

Mehdi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Herkese merhabalar. Bu konuyu çözecek birisi olacağını sanmıyorum ama. İnşallah burada çözen birisi çıkar. Öncelikle PUBG Mobile oynamak için Phoenix OS Android işletim sistemi kullanmaktayim. Yeni bir USB girişli oyuncu kulaklığı aldım. Fakat PUBG mobilede mikrofondan sesim gitmiyor. Telefonun kulaklığıni taktigim zaman sorun yok. USB girişli olduğu icin oyuncu kulaklığı bir yerde bir sorun çıkıyor ama anlamıyorum. Ama normal Windows açıp başka oyuna girince sorun yok. Mikrofonda arizali değil yani. Google'de biraz araştırdım birkaç video izledim fakat o videolar jag girişli kulakliklar için geçerli. Yardımcı olursunuz İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prime OS işletim sistemini deneyiniz , Prime OS kurmadan önce Phoenix OS'u silin yoksa GRUB menüsü bozulabilir , arkadaşın dediği gibi dönüştürücü alın , Phoenix OS veya Prime OS kullanırken kendi Pubg Mobile hesabınız ile giriş yapmayın başka hesap oluşturun nedeni bu işletim sistemi yüzünden banlanan çok kişi var bende banlanmıştım 😀

Bu video çözüm olabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sorunu çözdüm phoenix de ! ayrıca suan için en iyisi phoenix denedim diğerlerini.. Sorunun çözümü ise jag girişli telefon kulaklıgını takıyorum jag yerine düzeliyor :D ilginç bir çözüm..

sorunu çözdüm phoenix de ! ayrıca suan için en iyisi phoenix denedim diğerlerini.. Sorunun çözümü ise jag girişli telefon kulaklıgını takıyorum jag yerine düzeliyor :D ilginç bir çözüm..
mehdi söylediğin gibi yaprım phoneix os ta mikrofon surunum pubd de çözülmedi yardımcı olurmusun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı