Phonk dinleyen kaldı mı?

Ben dinlemeyi bıraktım hocam. Hiç kullanılmıyor artık nerdeyse. Tiktokta da ayayay şarkısı falan meşhur bu aralar ilginç bir his veriyor güzel şarkı.

Phonk dediğin şey bir sürü farklı dala ayrılıyor, ancak bahsettiğiniz drift phonk muhtemelen, zaten bu türü drift phonk dinleyenler bozdu genelde yaş kitlesi küçük insanlar dinliyor.

Phonk dediğin şey bir sürü farklı dala ayrılıyor, ancak bahsettiğiniz drift phonk muhtemelen, zaten bu türü drift phonk dinleyenler bozdu genelde yaş kitlesi küçük insanlar dinliyor.

Aslında sadece drift phonk değil, genel olarak eski phonktan bahsettim. Phonkun güncel varyasyonları bence dinlemek için uygun değil, sadece editlik şeyler.

YT Shorts'da hala kullanan çok ama ben dinlemiyorum artık. Hem phonklar da çok değişti. Eskiden neyin phonk olduğu belliydi ama şimdi o bass ve Ultra havalı müzikler azaldı bayağı.

Bende hala 3-4 sene önceki phonkları dinliyorum özellikle.

Yapılmak için yapılanlar hariç yenileri daha güzel bence. Eskilerde çok fazla bass var kulak patlatıyor.

Aslında yeni phonk producerların hepsine kötü diyemem ama çoğu sadece şarkının tutması için yapılmış gibi geliyor. Edit harici açıpta hatrı sayılır kişinin dinleyeceğini sanmıyorum. 1-2 yıl sonra birine sorsan kimse hatırlamaz mesela.

Son düzenleme:
Bu müzik türünün alt dallarını o kadar bilmiyorum. Popülerleşmesi ile bir tiksinme geldi bana da. Ayrıca çoğunun dinlenebilmesi için bir ortama, görüntüye ihtiyacı var bence ama.
LXST CXNTURY gibi bu işi biraz daha yavaş ve sözsüz yapanları günlük hayatta dinlenebilir olmasından ötürü ara ara açıp dinliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı