- Makaleler
- 3
Tek başıma yapmam mümkün mü ? Pek arkadaşım yok.Öğrenmen 30 dakika vea 1 saatini alır yapan 10-5dk'nı alır.
Tek başıma yapmam mümkün mü ? Pek arkadaşım yok.Öğrenmen 30 dakika vea 1 saatini alır yapan 10-5dk'nı alır.
Tek başıma yapmam mümkün mü? Pek arkadaşım yok.
Nasıl yapabilirim peki ?Tek başına yapman çok daha kolay olur.
Nasıl yapabilirim peki?
Videoyu zamanlayıcıya falan alıp videoyu çektikten sonra videoyu kırpmam falan mı gerekiyor?
Tİktok'ta bolca yapanı var. İnstagram'da denk geliyorum. Gayette güzel videolar. Sanırım onlarda video editleme programları ile yapılıyor.Yeşil ekranım yok malesef, normal dışarıda denemek istiyorum. Aniden aklıma geldi fikir.
Çok zor değil açıkçası bu tarz işler. 3D VFX tarzı işler zor, onlarda ben de çok zorlanıyorum ama konu sahibinin istediği basit sayılır aslında.Eğer sahneyi kayıt etmezsen kurgulaman lazım, öğrenmesi de uygulaması da o kadar kolay değil, kolay olsa herkes bu işlere başlardı zaten, yabancı dilin varsa yabancı kaynaklara bak, Türkçe kaynaklardan bir şey bulamazsın.
Eğer sahneyi kayıt etmezsen kurgulaman lazım, öğrenmesi de uygulaması da o kadar kolay değil, kolay olsa herkes bu işlere başlardı zaten, yabancı dilin varsa yabancı kaynaklara bak, Türkçe kaynaklardan bir şey bulamazsın.
Birisi zor diyor birisi kolay diyor. Elimde video olsa direkt deneyeceğim.Eğer öğrenme isteyin varsa çok kolay bir şekilde öğrenebilirsin teknoloji çok gelişti çok kolay artık böyle işler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.