Photoshop için mause tavsiyesi

yyildirayy

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2013
Mesajlar
2.587
Çözümler
7
Yer
İstanbul/Silivri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaş 2 aydır photoshop öğrenmeye çalışıyorum. Ancak kullandığım maus yeterince bu programda iş görmüyor. 50-100 TL aralığında mause tavsiye eder misiniz. Ayrıca optik veya lazer olmasının birbirlerine göre avantajı nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
optik fareler, lazer farelere göre yüzey avantajına sahiptir. Optik fareleri cam yüzeylerde bile kullanabilirken lazer fareleri camda hareket ettirme imkanın yoktur. Ayrıca iletim hızlarıda iyidir ki bu oyuncuların çok işine yarayan bir özelliğidir. Oyunlara çok ilgin yoksa en azından günde 4-5 saat oymıyorsan photoshopla 1-2 saat uğraşıyorsan microsoftun fareleri var. Birtane var benim önceden tasarımla uğraşırken kullandığım fareydi oldukçada iyi internette ortalama 100tl civarına bulabileceğin bir fare istersen buraya tıklayarak mausa bakabilirsin. Öneririm.
 
Ben de Grafik-Tasarım ile uğraşıyorum. Apple'ın Magic Mouse'una benzer, Microsoft'un Designer Bluetooth Mouse'una bakabilirsin. Gayet kullanışlı, güzel bir model. Tavsiye ederim.
 
Mouse adı üzerinde Designer'lar için geliştirilmiş bir model. Üzerinde sağ ve sol tık var. Görmüşsündür döndürme tekerleği de var. Uzun süreli kullanımlarda avuç içini ve bileğini yormamak için geliştirilmiş bir model. Tabii herkese hitap edecek diye bir şey yok. Bu kadar ince bir modeli kullanmak istemeyebilirsin. Teknoloji marketlerinde inceleme şansın varsa incele. Sevdiğin modellerin Youtube'dan dili farklı olsa da inceleme videolarını izle. Daha yararlı olacaktır senin için.
 
Aşağıdaki maus alınmıştır.

A4 TECH BLOODY V3 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE


A4 TECH BLOODY V3 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE

Arka plan tamamen bana ait.
Başlıksız-1.jpg


Resim yanlış yere oldu.

Yandaki 2 tuştan birisine Alt, birisine Ctrl tuşlarını atadım, bayağı faydalı oldu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı