Çözüldü Photoshop ile resimleri nasıl netleştiririm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Eski resimlerimin çözünürlüğü çok düşük ve eski makinelerden çekildiği için net gözükmüyor. Photoshop ile ne yapmam gerek resmimi netleştirmek için.

Lütfen başka yazılım ya da site önermeyin Photoshop öğrenmek amaçlı yapıyorum.

Çözüm
Layer'ı kopyala üsteki layer seçili olsun, sonra Filter/Other/Hihg Pass'ı seçin değer belirleyin çok fazla olmamak kaydıyla (5-10) olabilir, ok deyip kapayın. Üstteki layer seçiliyken katmanlar panelindeki, yani hemen sol üstteki normal yazan kısmı overlay olarak değiştirin farkı göreceksiniz.
Kısa bir video hazırladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Photoshop ile yapabilirsiniz ama tatmin etmeyecektir. Görüntü sekmesinden "Görüntü Boyutu"na tıklayın. Yeniden örneklemeyi açıp, "Ayrıntıları Koru 2.0"ı seçin, sonra çözünürlük kısmından mesela 72'den 144 yaparsanız çözünürlük ikiye katlanır, istediğiniz gibi ayarlayın.

Olmuyor arkadaşlar bütün yöntemleri deniyorum resim gene net değil. Resolution 144 yapıyorum daha kötü oluyor görüntü hem küçülüyor resim hem daha kötü oluyor. Çözürlüğü kaç yapmamı önerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…