Çözüldü Photoshop ile resimleri nasıl netleştiririm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Eski resimlerimin çözünürlüğü çok düşük ve eski makinelerden çekildiği için net gözükmüyor. Photoshop ile ne yapmam gerek resmimi netleştirmek için.

Lütfen başka yazılım ya da site önermeyin Photoshop öğrenmek amaçlı yapıyorum.

Çözüm
Layer'ı kopyala üsteki layer seçili olsun, sonra Filter/Other/Hihg Pass'ı seçin değer belirleyin çok fazla olmamak kaydıyla (5-10) olabilir, ok deyip kapayın. Üstteki layer seçiliyken katmanlar panelindeki, yani hemen sol üstteki normal yazan kısmı overlay olarak değiştirin farkı göreceksiniz.
Kısa bir video hazırladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Photoshop ile yapabilirsiniz ama tatmin etmeyecektir. Görüntü sekmesinden "Görüntü Boyutu"na tıklayın. Yeniden örneklemeyi açıp, "Ayrıntıları Koru 2.0"ı seçin, sonra çözünürlük kısmından mesela 72'den 144 yaparsanız çözünürlük ikiye katlanır, istediğiniz gibi ayarlayın.

Buraya kadar geldim kral sonra ne yapmam gerek?

1601394719839.png

1601394729873.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı