Photoshop İsteği

Makaleler
21
Herkese merhabalar. Bir ödevim vardı, online gördüğümüz için fotoğrafını göndermem gerek ama ben biraz çatlattım ve minik bir hata yapmışım. Kendi örneklerinde o net gösterilmemiş, internetten bir yerden bakmıştım, o da yanlış olmuş biraz. Photoshopla onu düzeltebilecek birisi varsa çok sevinirim. Fotoğrafı buradan değil, özelden gönderebilirim.

ardaaguneyy13@gmail.com , pek iyi değilim ama yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum.
E-posta gönderdim.
@Federico Valverde Kırık hâliyle tekrar bir e-posta gönderdim, belki işinize yarar.
E-postalarım gönderilmemiş, sebebini bilmiyorum. Tekrardan gönderiyorum.
Yapabilecek, ilgilenen başka birileri de varsa konuya mesaj atarsa sevinirim, onlara da gönderebilirim. Kim yapabilirse veya kiminki hoş olursa.
@Federico Valverde Merhaba, geri dönüş yapmadınız. E-postam ulaştı mı? İlkinde sorun çıkmıştı.

Son düzenleme:
E-posta gönderdim.
@Federico Valverde Kırık hâliyle tekrar bir e-posta gönderdim, belki işinize yarar.
E-postalarım gönderilmemiş, sebebini bilmiyorum. Tekrardan gönderiyorum.
Yapabilecek, ilgilenen başka birileri de varsa konuya mesaj atarsa sevinirim, onlara da gönderebilirim. Kim yapabilirse veya kiminki hoş olursa.
@Federico Valverde Merhaba, geri dönüş yapmadınız. E-postam ulaştı mı? İlkinde sorun çıkmıştı.
Canlı dersteydim de yeni bakabildim. Kusura bakmayın e posta geldi de dediğim gibi acemiyim biraz beceremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı