Gazoz0
Hectopat
Daha fazla
Google firebase kullanabilirsin. Ücretsiz ve hızlı çalışıyor.PHP ile admin paneli yaptım kendime xammp kulanarak bu panele ulaşabiliyorum ama siteye nasıl entegre edeceğimi veya admin panelinde yaptıklarımı siteye otomatik olarak nasıl kaydettirebilirim bilmiyorum, nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 2598504
Google firebase kullanabilirsin. Ücretsiz ve hızlı çalışıyor.PHP ile admin paneli yaptım kendime xammp kulanarak bu panele ulaşabiliyorum ama siteye nasıl entegre edeceğimi veya admin panelinde yaptıklarımı siteye otomatik olarak nasıl kaydettirebilirim bilmiyorum, nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 2598504
Google firebase kullanabilirsin. Ücretsiz ve hızlı çalışıyor.
PHP üzerinden bu işlemi hiç yapmadım. Sadece yapılabildiğini biliyorum. Çok zor bir sistem değil flutter üzerinde yapmıştım.Tam olarak nasıl yapacağım acaba? Amacım mevcut siteme bu paneli entegre etmek.
PHP üzerinden bu işlemi hiç yapmadım. Sadece yapılabildiğini biliyorum. Çok zor bir sistem değil Flutter üzerinde yapmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.