Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

f6ab08b3-02fb-4761-a01a-9b35c375f92f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@YunUsta Hocam son bir sorum olacak. Birlikte kazım yaptığım listede 5 kişi var. Ama mainnet sekmesine girip doğrulanmamış bakiye yazınının yanındaki convert tuşuna basınca açılan sekmede Members yazısının altında 4 kişi var. Bu diğer 1 kişi bu listede yok. O 1 kişi doğrulama yaparsa kilitli durumdaki coinlerimin bazılarını kurtaramayacak mıyım?
Bu birlikte kazım yaptığım 5 kişi.
Screenshot_20250223_230945_Gallery.jpg

Bu da mainnet -> doğrulanmamış bakiye -> convert sekmesinde görünen liste.
Screenshot_20250223_230841_Pi.jpg

@YunUsta hocam son bir sorum olacak. Birlikte kazım yaptığım listede 5 kişi var. Ama mainnet sekmesine girip doğrulanmamış bakiye yazınının yanındaki convert tuşuna basınca açılan sekmede members yazısının altında 4 kişi var. Bu diğer 1 kişi bu listede yok. O 1 kişi doğrulama yaparsa kilitli durumdaki coinlerimin bazılarını kurtaramayacak mıyım?
Bu birlikte kazım yaptığım 5 kişi.
Eki Görüntüle 2431570

Bu da mainnet -> doğrulanmamış bakiye -> convert sekmesinde görünen liste.
Eki Görüntüle 2431566

Mainnet -> doğrulanmamış bakiye -> convert kısmı sizin için önemli o kısımda 4 kişi kycsini yapmamış bu Pi miktarınızın 4/5'i 4 gün sonra silinecek anlamına geliyor. ( eğer 8. aşamayı yeşile kadar açamazlarsa ).

Mainnet -> doğrulanmamış bakiye -> convert kısmı sizin için önemli o kısımda 4 kişi kycsini yapmamış bu Pi miktarınızın 4/5'i 4 gün sonra silinecek anlamına geliyor. ( eğer 8. aşamayı yeşile kadar açamazlarsa ).
İşte normalde 5 kişiyle birlikte kazım yapıyorum. yani uygulamaya girdiğimde sağ taraftaki insan logosuna basrığımda 5 kişi var. Falat o convert bölümünde 4 kişi var. Kalan 1 kişinin kyc yapması Pi'lerimi kurtarmasa ile yaramayacak mı?

Neden 4 kişi olduğunu da çözemedim.

@YunUsta yani şöyle demek istedim hocam, convert kısmında olmayan ama beraber kazım yaptığım 5. kişi kyc yapsa bile ben kilitli durumdaki pi'lerimin 5te 1ini kurtaramıyor muyum?

Son düzenleme:
İşte normalde 5 kişiyle birlikte kazım yapıyorum. Yani uygulamaya girdiğimde sağ taraftaki insan logosuna basrığımda 5 kişi var. Falat o convert bölümünde 4 kişi var. Kalan 1 kişinin kyc yapması Pi'lerimi kurtarmasa ile yaramayacak mı?

Neden 4 kişi olduğunu da çözemedim.

@YunUsta yani şöyle demek istedim hocam, convert kısmında olmayan ama beraber kazım yaptığım 5. kişi kyc yapsa bile ben kilitli durumdaki Pi'lerimin 5'te 1'ini kurtaramıyor muyum?

Hocam benim referansımla giren 4 kişinin 3'ü kyc doğrulamasını yaptı. Toplam Pi miktarımın yaklaşık 3/4'ü ( %75 ) 415/520 bende kalacak 3 gün sonra sona erecek hesapların kyc onaylama olayından sonra 105 yaklaşık 1/4'ü ( %25 ) gidecek burada mevzu 3. 5. değil referansınızı girip de kyc yapan kişi sayısı hocam.

Sizin anlattığınıza göre referansınızda 5 kişi var 1 kişi kyc yapmış ( convert kısmında kyc doğrulamasını yapmamış 4 kişi olduğunu söylediniz ). Bu yüzden toplam Pi miktarınızın yaklaşık 1/5 ( %20 )'si sizde kalacak diğer kalan yaklaşık ( %80 ) 4/5 3 gün sonra yakıma gidecek. Bu dediğim oranlar tam tutmayabilir eklediğiniz kişilerin zamanına bağlı olarak değişiklik gösterir. En fazla %3-5 alıcağınız miktar az ya da fazla olur. Sizin Mainnet'e aktarabiliceğiniz bakiye yaklaşık 50/250 Pi şeklinde olacak ( sizin referansınızla kyc yapan kişi sayısı değişmezse ). Yine de aklınızda takılan bir şey varsa cevaplarım hocam :D.

Sizin anlattığınıza göre referansınızda 5 kişi var 1 kişi kyc yapmış ( convert kısmında kyc doğrulamasını yapmamış 4 kişi olduğunu söylediniz ).
Hocam sorun şurda, kyc listesinde 4 kişi var ama o eksik kişi doğrulama yapmadı. yapmasını isteyecektim ama kyc listesinde ismi yok o yüzden doğrulama yapsa bile hesabıma coin geçmeyecek sanırım. O muhabbeti tam anlamadım. Doğrulama yaoması bana coin kazandırmayacaksa durduk yere doğrulama yapmasını istemeyeceğim, gelen coinin parasını kırışacaktık çünkü.

Hocam sorun şurda, kyc listesinde 4 kişi var ama o eksik kişi doğrulama yapmadı. yapmasını isteyecektim ama kyc listesinde ismi yok o yüzden doğrulama yapsa bile hesabıma coin geçmeyecek sanırım. O muhabbeti tam anlamadım. Doğrulama yaoması bana coin kazandırmayacaksa durduk yere doğrulama yapmasını istemeyeceğim, gelen coinin parasını kırışacaktık çünkü.
Hocam lafınızı balla kesiyorum, bu konuştuğunuz kyc olayını kaç pi gitmesin diye tartışıyorsunuz?

Hocam lafınızı balla kesiyorum, bu konuştuğunuz kyc olayını kaç pi gitmesin diye tartışıyorsunuz?
yaklaşık 300 hocam.

@YunUsta Hocam kilitleme muhabbeti ne oluyor? Az biraz okudum ama çok bir şey anlamadım işleyiş mantığından.

Screenshot_20250226_144049_Pi.jpg

Son düzenleme:
Yaklaşık 300 hocam.

@YunUsta hocam kilitleme muhabbeti ne oluyor? Az biraz okudum ama çok bir şey anlamadım işleyiş mantığından.

Eki Görüntüle 2433249

Hocam siz 1 yıllığına elinizdeki Pi miktarını kitlemişsiniz kilitleme miktarı ve süresi arttıkça daha fazla kazım yapıyorsunuz mantığı o şekilde. Mainnet kontrol aşamalarının 9'u yeşilse eğer mainnet kısmından kilitlerin ne zaman açılacağını öğrenebilirsiniz.

Hocam siz 1 yıllığına elinizdeki Pi miktarını kitlemişsiniz kilitleme miktarı ve süresi arttıkça daha fazla kazım yapıyorsunuz mantığı o şekilde. Mainnet kontrol aşamalarının 9'u yeşilse eğer mainnet kısmından kilitlerin ne zaman açılacağını öğrenebilirsiniz.
Hocam 3 gün sonra bütün kazımlar bitmiyor mu?

Bir de otomatik tekrar kilitleme gibi bir özellik açıksa kapatayım hocam kilitlenmesin bir daha.

@YunUsta hocam bir arkadaşıma kyc yaptırdım 9. aşamaya kadar yeşil, 9 sarı şu an. Mainnet > doğrulanmamış bakiye > convert kısmındaki listede 4 kişi vardı artık o arkadaş silindi 3 kaldı. Ama hala unverified yazan coin miktarı ve transferable yazan coin miktarı aynı. O coinleri transferable yazan kısma taşımam için ne yapmam lazım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı