Ama nasıl yapacağım ? Zero modeli. W değil.Network üzerinden yapmanız daha sağlıklı ve kolay olur. Eğer görüntü alma şansınız varsa arayüz üzerinden, görüntü alamıyorsanız SD kart üzerindeki wpa_supplicant.conf dosyası üzerinden wifi bilgilerini girebilirsiniz. Veya ethernet ile de bağlayabilirsiniz USB ethernet dönüştürücü ile.
O zaman tek şansınız USB ethernet dönüştürücü. Veya USB WiFi adaptörü. Bir şekilde ağa bağlamanız lazım cihazı.Ama nasıl yapacağım ? Zero modeli. W değil.
Ama kaynaklar da öyle bir şey demiyor. Sadece USB'den bağlanmak istiyorum.O zaman tek şansınız USB ethernet dönüştürücü. Veya USB WiFi adaptörü. Bir şekilde ağa bağlamanız lazım cihazı.
Evet, Pi zero için özel bir "USB aygıtı" modu varmış. Bilmiyordum hiç ihtiyacım olmamıştı daha önce, pek çok pi modelini kullanmış olmama rağmen.Ama kaynaklar da öyle bir şey demiyor. Sadece USB'den bağlanmak istiyorum.
Yazdım. Videoları izledim. Ama yapamadım. Monitöre bağlamadan erişmek istiyorum.Evet, Pi zero için özel bir "USB aygıtı" modu varmış. Bilmiyordum hiç ihtiyacım olmamıştı daha önce, pek çok pi modelini kullanmış olmama rağmen.
SD karta raspbian imajını yazdınız mı ?
8.Adıma kadar gittim ama Bonjour'u nasıl kullanacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.