NinimuRarei
Hectopat
Bıraz beynini kullan ve bana cevap ver. iPhone 12 hangi konuda daha iyi S23'ten? Oyle kardesim deyip kacmak yok.
1.yazılım 2.kamera 3.kaliteli arayüz 4.pil performansı 5.malzeme kalitesi daha sayayım mı?
Bıraz beynini kullan ve bana cevap ver. iPhone 12 hangi konuda daha iyi S23'ten? Oyle kardesim deyip kacmak yok.
Kullandığınız sürüm iOS 18 servis edildiğindeki ilk sürümler ise normal değil mi sizce de? Eğer normal değil diyorsanız hiç güncelleme yapmadınız sanırım telefonunuza. Her aldığın Android/iOS telefonda yeni bir güncellemeden sonra illaki bazı sorunlar çıkar. Önemli olan kapatılabilmesi. Mesela iOS tarafının klavye sesi bugunu hala kapatamadılar diye biliyorum fakat arayüz kasması falan şu an yok. 18.2'deyim. 18.1'deyken de yoktu.Benim babamin 15 Prosu kasim kasim kasiliyordu. Demek ki sana normal cihazlar denk gelmis. Sacma degil ayrica. Gordugum seyi soyluyorum. Uygulamalar kapanmasina ragmen arkada ses calmaya devam ediyordu. Ve bu her gun oluyordu. En sonunda sattik telefonu. Onun yerine S23 Ultra aldik ve BugOS'dan kurtulduk.
Bizim 15 Pro kasiyordu size normal cihaz gelmis demek ki.
15 pro nun illaki donanımsal sıkıntısı vardır kesinlikle kasmazBenim babamin 15 Prosu kasim kasim kasiliyordu. Demek ki sana normal cihazlar denk gelmis. Sacma degil ayrica. Gordugum seyi soyluyorum. Uygulamalar kapanmasina ragmen arkada ses calmaya devam ediyordu. Ve bu her gun oluyordu. En sonunda sattik telefonu. Onun yerine S23 Ultra aldik ve BugOS'dan kurtulduk.
Bizim 15 Pro kasiyordu size normal cihaz gelmis demek ki.
1- yazilimi buglarla dolu ve o ovundugun yazilim seneye iPhone 12'den destegini cekecek.1.yazılım 2.kamera 3.kaliteli arayüz 4.pil performansı 5.malzeme kalitesi daha sayayim mi?
6 ayda becerememislerse burada sorun kullanicida mi yani? Apple yazilim konusunda oldukca Bug iceren bir yazilama sahip. Siz de diyorsunuz Klavye sesi Bugu hala ayni.Kullandığınız sürüm iOS 18 servis edildiğindeki ilk sürümler ise normal değil mi sizce de? Eğer normal değil diyorsanız hiç güncelleme yapmadınız sanırım telefonunuza. Her aldığın Android/iOS telefonda yeni bir güncellemeden sonra illaki bazı sorunlar çıkar. Önemli olan kapatılabilmesi. Mesela iOS tarafının klavye sesi bugunu hala kapatamadılar diye biliyorum fakat arayüz kasması falan şu an yok. 18.2'deyim. 18.1'deyken de yoktu.
Ben ornek olarak soyledim. Yoksa 8 GB cihaz kronik olarak kasmasi mumkun degil.15 pro nun illaki donanımsal sıkıntısı vardır kesinlikle kasmaz
1- yazilimi buglarla dolu ve o ovundugun yazilim seneye iPhone 12'den destegini cekecek.
2- Kamera mi al buyur. iPhone 12'yle kiyaslamiyorum. Selefi olan 14 ile kiyasliyorum ve S23 ezip gecmis.
Eki Görüntüle 2385779
3- Arayuz konusunda Apple daha basarili. Fakat 60 HZ olduktan sonra bir seye yaramayacak. Soldan saga cevirmek icin bile yarim saniye beklemen gerekiyor.
4- iPhone 12'nin pil performansi kronik olarak sorunlu. Apple 13 serisi ile bu sorunu duzeltti. Fakat biz 12 icin kullaniyoruz. Al bu da kaniti. iPhone 12'nin sarji 6 saat 48 dakika giderken, S23'un ise ekran suresi 8 saat 52 dakika
5. Malzeme kalitesi olarakta S23'un gerisinde iPhone 12. Apple duz modellere ozen bile gostermiyor. Sen gelmissin malzeme kalitesi diyorsun. Bu kadar ezbere konusmayin.
iPhone 12 miladi gecmis bir cihaz ve guncelleme destegi de bitti. S23'un daha 4 yili var. Ne eskimesi?siz samsung u savunuyorsunuz birde gelin s23 ile iphone 12 yi eskime konusunda karşılaştıralim
Ya siz 2023 yılında çıkmış telefon ile 2020 dekini karsilastiroyrsunuz git s20 serisi ile kapistir iphone 12 yi o zaman nasıl fark atıyor gör iphone 12 s20 s21 s22 yi rahat tokatlariPhone 12 miladi gecmis bir cihaz ve guncelleme destegi de bitti. S23'un daha 4 yili var. Ne eskimesi?
Sorun kullanıcıda diyen yok. Telefonunuzda donanımsal sıkıntı olabilir veya iPhone 15'in donanımıyla yazılımın uyuşmazlık yaratan bir bölümü olabilir(iOS 18 ilk çıktığında). Hiçbir güncelleme eksiksiz çıkmıyor, çıkamaz. Eğer öyle bir şey olsaydı 18.1, 18.2, 18.xxx diye gitmezdi. Çünkü her yeni güncelleme yenilik ve bugları kapatma adınadır. Bu arada siz eğer güncellediğiniz sürümü beğenmezseniz zaten sürüm de düşürebiliyorsunuz kısa bir süreliğine. Gördüğünüz ve yaşadığınız bugları da bizimle paylaşır mısınız çünkü ben pek göremedim?6 ayda becerememislerse burada sorun kullanicida mi yani? Apple yazilim konusunda oldukca Bug iceren bir yazilama sahip. Siz de diyorsunuz Klavye sesi Bugu hala ayni.
Ben ornek olarak soyledim. Yoksa 8 GB cihaz kronik olarak kasmasi mumkun degil.
Fiyatlari neden ayni o zaman. S20'yi 8-9 bine bulursun su an. Saydiginiz Samsung cihazlar (S22 haric) iPhone 12'den kotu. iPhone 12 ciktigi yil iyi bir telefondu fakat 2025'de alinabilirligi yok.Ya siz 2023 yılında çıkmış telefon ile 2020 dekini karsilastiroyrsunuz git s20 serisi ile kapistir iphone 12 yi o zaman nasıl fark atıyor gör iphone 12 s20 s21 s22 yi rahat tokatlar
Ya yinede 12 daha iyi s23 de güzel cihaz ama 12 daha iyiFiyatlari neden ayni o zaman. S20'yi 8-9 bine bulursun su an. Saydiginiz Samsung cihazlar (S22 haric) iPhone 12'den kotu. iPhone 12 ciktigi yil iyi bir telefondu fakat 2025'de alinabilirligi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.