Hocam şöyle söylemeliyim ki; cihaz çok eski değil ama evet eski olabilir bir tık.
S23'ten kötü de olabilir ona da lafım yok.
Fakat, iPhone 12 günümüzde her işini gayet de görebilecek bir cihazdır sadece belki pili bazı kullanıcılara yetmeyebilir. Ayrıca sıfır alınabilecek bir cihaz da kesinlikle değildir. Sıfır fiyatını hak etmez.
15 Pro'lar ilk çıktığında zaten sorunluydu. Isınma, kasma, kamera siyah ekranda kalma vesaire sorunları vardı ama yeni güncellemeler ile çözdüler onları.
12, S23'ten iyi değildir ama doğruya doğru şimdi her işini gayet de görür. Oyun desen oynatır, kamera desen iyi fena değil, sosyal medyada takılmak istesen canavar gibi takılırsın.
iPhone 12 hiçbir şekilde kasan bir cihaz değil. 2.el olarak da adamakıllı araştırılırsa 64'lük 16Bin, 128'lik 18Bin civarına bulunuyor. Fiyatını hak eder mi bilemem ama cihaz gerek hafifliği olsun, gerek görünüşü olsun, gerek işletim sistemi olsun mükemmel bana göre.
Hafifliğe tekrar dikkat çekmek isterim; mükemmel hafif bir cihazdır kendisi çünkü pili küçük ve kasa daha hafif malzemeyle üretilmiş. Bizzat parçalarına ayırıp tarttım.