Pilotaj okunur mu?

Ağzıma edildi ama başardım🤣 Ben normal 4 yıllık mezunuydum çalışırken para biriktirdim, İngilizcemi ilerlettim hazır olunca yurt dışına gidip pilotaj eğitimine başladım. Ajitasyon yapıyorum gibi düşünme ama eldeki parayla çabaladığım için biraz zor oldu benimkisi. Hangarda bile uyumuşluğum var:)

Bak bu eğitim ve bu meslek öyle Top Gun izleyip gaza gelenlere göre değil. Sözüm meclisten dışarı, sana demiyorum asla yanlış anlama sakın. Her kalkış her inişte %50 ölüm riski var öyle düşün. Sürekli eğitim sürekli hazır olmak zorundasın. Yani lisansı almak cidden işin başlangıcı. Kendini çok farklı bir yaşam tarzına adapte etmen gerekecek. Yeri gelecek yapmak istediklerini yapamayacak kendini kısıtlayacaksın. Ama yeri gelecek hayatın anasını… ağlatacaksın eğlenerek;)

İnşallah bende bir gün bir ucakgı ucurabilirim abi
Tessekur ediyorum sana soruma ve sorularıma cevap verdiğin için 😁

Abim teknik okuyup takiben uçuş okuluna gitmeyi düşünüyorum bu mantıklı mı teşekkürler.
Mantıklı. Her zaman kendini sağlama al bir diploma ile. Kendini tek bir limana mecbur bırakma asla. Mühendislik, teknik, hatta diğer bölümlerde güzel iş imkanları olanları da seçebilirsin. Ardından maddi durumun oluşunca uçuş okuluna başlayıp lisansını alırsın. Havayolu işe alımlar açılana kadar kendi işini yaparsın alım başladığında da süreçlere dahil olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı